Efterårets børnetrends AW13 – Gold Rush // Western look

2013-02-02 0012 2013-02-02 0013 2013-02-02 0014 2013-02-02 0015 2013-02-02 0016

Jeg ved det godt – vi har knapt haft mulighed for at nyde den danske sommer – men måske er det netop manglen på samme, der allerede får mig til at tænke i efterårsbaner, når der kommer til trends og tøjindkøb til børnene.

Under CIFF KIDS i januar, fik vi via deres trendshow et rigtig godt bud på, hvad Cover Kids mener, der bliver de toneangivende trends for AW13 – efteråret 2013 – og den første af disse har jeg fokus på i dette indlæg: nemlig Gold Rush.

Gold Rush er westernlooket – tænk på denim, slidstærke materiale, varme støvler, frakker i uld og nedtonede farver. Det er ternede skjorter, tørklæder, veste og varme hatte – det er denim on denim, strikkede bluser og så er det ikke mindst helt utroligt børnevenligt.

Jeg kan sagtens se det fungere for Trutten – eller dvs. det fungerer allerede for Trutten. Han har utroligt mange jeans i garderoben, ternede skjorter har hans far en forkærlighed for – ja selv en denimskjorte har han allerede -han er klar! 😀

Hvis du vil kigge efter Gold Rush tendensen her til efteråret, så kan du finde nogle fantastiske ternede skjorter fra Soft Gallery (jeg er ret sikker på, at det næstnederste billede yderst til højre er fra Soft Gallery), Name It har fantastiske jeans, Wheat har t-shirts med lækre print til at tage på indenunder skjorterne og til pigerne kunne det være rigtig fint med noget Liberty i mørke farver fra Poppy Rose, som du kan sætte sammen med fx en denimvest.

Jeg skal nok vise mine favoritkollektioner frem, men først gennemgår jeg lige de 4 gennemgående trends fra showet 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *