Anbefaling af jeans til børn

Jeg har også tidligere slået fast – at hverdagen er bedst, men da den ikke altid er videre glamourøs her på matriklen, så er det ikke altid den, der er bedst repræsenteret her på bloggen.

Det er en skam – for det er altså oftest der, jeg selv har brug for mest inspiration – så jeg forsøger at lave om på det lidt efter lidt.

Derfor får du nu en fredagsanbefaling i forhold til et af vores favorititems i hverdagen – nemlig jeans.

Trutten har stort set jeans på hver eneste dag i børnehaven – det er nemt for ham at lege i, de er slidstærke og det er hurtigt at smide på om morgenen sammen med en t-shirt og en cardigan.

Fidusen har også jævnligt jeans på i en udgave, der er lidt mere velegnet til de mindre børn – nemlig denimleggings eller de lidt store posede bukser i blødt denimstof.

Jeg tror faktisk, at alle vores jeans – uden undtagelse – er fra Name It.

Det begyndte med en PR gave for snart et par år siden. På daværende tidspunkt kendte jeg ikke så meget til Name It, og jeg må også nok indrømme, at selve brandet ikke sagde mig ret meget. Jeg fandt dog hurtigt ud af, hvor fuldstændigt fantastiske deres jeans var (og har så også senere hen fået øjnene op for, at deres kollektioner også rummer en del andre fine ting) – og nu køber vi ikke jeans fra andre mærker end Name It.

De er af virkelig god kvalitet, de har en god pasform, de er slidstærke, de holder rigtig godt i vask – og så er der altid tænkt lidt ekstra over detaljer, som gør dem ekstra børnevenlige – fx har de aldrig almindelige knapper (det har jeg desværre oplevet ved et par andre mærker) som børnene ikke selv kan åbne og lukke, de har justerbar elastik i taljen, hvilket er perfekt med to slanke børn, og du  kan fx også købe jeans med et tyndt lag for, som er fantastiske om vinteren.

Og nej – indlægget er ikke sponsoreret – en simpel søgning på Name It her på bloggen afslører da også adskillige outfits, hvor Trutten er iført deres jeans 😉

English:

My 4-year old son is wearing jeans almost every day for kindergarten – and all of our jeans are from Name It – their jeans are a very good quality at a very fair price.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *