Detaljer fra Truttens superheltefødselsdag; oppyntning

Da Trutten fyldte 4 år havde han bestilt en fødselsdag med temaet “superhelte”. Jeg tror egentlig, han havde forventet en fest fyldt med Spiderman og Batman – men jeg er allergisk overfor de færdigtrykte sæt man kan få med det – så det lykkedes mig at finde et kompromis, som både han og jeg ELSKEDE.

Vi lavede nemlig et mere overordnet tema uden nogle specifikke superhelte- men med masker, kapper og i farverne aqua, rød, lilla og lidt andre pang-farver.

Vi skulle have alle børnene fra hans stue i børnehaven hjem til fest – og dét i sig selv er lidt af en udfordring. Når man så oven i købet bor i en mindre lejlighed, så bliver det endnu mere problematisk.

Jeg besluttede derfor, at børnene skulle sidde på gulvet – jeg ryddede stuen for møbler og foldede en sort papirdug, så den blev lidt smallere (det kostede vanvittigt meget at købe en decideret løber i papir – så dette var en oplagt løsning) klistrede den fast med tape, så den blev siddende til trods for en masse små børnehænder og fødder overalt.

Til at sidde på havde vi nogle fleecetæpper i stærke farver, som blev foldet og lagt hele vejen ned langs dugen.

Jeg havde fået de smukkeste tallerkener, glas, sugerør og bestik fra My Lille Limon. Det er en webshop med et fantastisk helt unikt udvalg, som ikke mindst skyldes indehaverens skønne smag og evne til at købe de smukkeste ting hjem.

Tingene var faktisk så fine i sig selv, at der stort set ikke var brug for andet oppyntning, så jeg havde blot suppleret med noget lilla crepe-papir – og så passede farverne på tæpperne også perfekt ind.

Tallerkenerne af pap var af virkelig høj kvalitet – de holdte til både pizza, frugt og cupcakes og hvis vi skulle have haft flere gæster dagen efter, så er jeg faktisk ret overbevist om, at vi blot kunne have tørret dem af med en fugtig klud med ajax, og så havde de været klar igen. Man kunne vitterligt ikke se, at de havde været brugt.

Jeg faldt pladask for det smukke, smukke bestik i træ med smukke mønstre, der i farverne passede perfekt til både tallerkener, kopper og sugerør. Samtidigt var det meget mere solidt end almindeligt plasticbestik – og uden tvivl MEGET flottere at se på 😉

Der er en masse forskellige udgaver af det – og jeg overvejer virkelig, om det mon er noget, vi skal bruge til receptionen til vores bryllup, da det netop vil være fint at bruge til bryllupskagen, og fordi receptionen forhåbentlig bliver udendørs (og så ER det bare en flot og festlig detalje!).

Prikken over i’et var de fantastiske sugerør i bedste amerikanerstil – jeg synes på en eller anden måde, de er meget mere luksuriøse end helt almindelige sugerør i plastic.

Jeg skal nok komme med flere detaljer fra superheltefødselsdagen over de næste par dage – der kommer nogle gode guides til, hvordan du forholdsvis nemt og enkelt kan lave fine rekvisitter, som gør hele superheltefesten meget sjovere for børnene 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *