Inspiration til bryllupskager

 

Selvom vi stadigt ikke har styr på ret mange ting til vores bryllup endnu, så afholder det mig ikke fra at sidde og surfe nettet tyndt for gode idéer til festen, og jeg håber virkelig, at det hele falder på plads med lokalet, så jeg snart kan begynde at komme lidt videre med planlægningen.

Jeg har gemt en masse inspirationsbilleder til bryllupskagen, og jeg har stadigt ikke fået mig indkredset helt på stilen – men denne type kager, som alle er fra samme side, er jeg fuldstændigt, helt og aldeles forelsket i – er de ikke fantastiske?

Jeg elsker, det fine sarte udtryk med de tynde lag – som giver kagerne et ekstra sofistikeret udtryk. Jeg kunne sagtens forestille mig, at det er noget i den stil, vi ender med – i så fald håber jeg, at jeg kan finde en konditor her i København, som kan føre idéen ud i livet.

Billedkilde: Maggieaustincake.com

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *