Modeugens første dag – og lidt tanker omkring de forskellige shows

Jeg har overvejet meget, hvordan jeg skal dække de forskellige shows under modeugen. Eller dvs. det overvejer jeg sådan set op til hver modeuge – netop fordi det er tøj, der først kommer i butikkerne om et halvt år, det er ting som mange andre bloggere også dækker – og det er indlæg som sjældent får ret mange kommentarer, så derfor kan det også være svært at vurdere, om de indlæg overhovedet har interesse hos mine læsere.

I år er der for første gang en del shows med børnetøj – børnedelen har endda fået sin helt egen afdeling i kalenderen hos Copenhagen Fashionweek – og det gør mig glad og stolt, at børnemoden endelig begynder at være mere anerkendt.

Jeg har derfor også valgt at holde mit fokus på børnemoden her under modeugen. Der findes utroligt mange fantastiske modebloggere, som gør et virkelig godt job med at dække voksenmoden – så selvom jeg ville elske at overvære shows som by Malene Birger, Stine Goya og Baum und Pferdgarten – eller brunche hos Dansk mens jeg kigger på smukke udvalgte ting fra forskellige kollektioner, så trækker børnemoden alligevel mest i mig i forhold til min blog – især også fordi der ikke er ret mange andre, der dækker modeugen fra den vinkel endnu.

Så jeg har altså valgt at gå all in. Jeg laver grundige indlæg fra de shows, jeg er til – med masser af billeder, gennemgang af kollektionen og spot på mine favoritter.

Så må jeg prøve at revurdere hele processen, når modeugen er ovre for denne gang – men indtil da, så håber jeg, du hænger i – og at du har lyst til at læse med.

Billedet her er fra modeugens første dag, onsdag, hvor jeg var med til pressevisning af trendshowet hos CIFFKIDS – et show der er lavet i samarbejde med Cover Kids, og som jeg altid glæder mig rigtig meget til at se.

Nederdel: Carven -.- T-shirt: James Perse -.- Blazer: H&M -.- Sko: Gestuz -.- Taske: Yvonne Koné -.- Halskæde: Jane Kønig

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *