Vind et gavekort til Poppy Rose SS13 kollektionen

Jeg har sådan glædet mig til at kunne vise dig Poppy Roses forårs/sommer kollektion her for 2013 – og samtidigt har jeg også fået mulighed for at udlodde et gavekort på 500 kr til deres nye kollektion – mere om det senere i indlægget.

Der er så mange fantastisk fine ting, og der er slet ingen tvivl om, at det er Poppy Rose, du ser på – men samtidigt er det tydeligt at se, at de konstant fornyer og udvikler sig – så man på den måde ikke kører træt i det.

The sorbet and surf collection – kalder de deres SS13 kollektion – og det er meget rammende for stilen.

Sarte farver på de blomstrede kjoler, vind i håret, en tur på stranden i knickers og en lun strik med skjortekraven, der liger titter ud – det er for mig meget sigende for tøjet fra denne kollektion.

Det var ret svært at begrænse mig, da jeg skulle udvælge mine favoritter på messen i august, hvor jeg blev præsenteret for kollektionen – men der er ingen tvivl om, hvilke to ting, der med det samme fangede min interesse.
Den fuldstændigt fantastiske kjole i lækker fed silke- som jeg alvorligt overvejer, at Fidusen kunne bruge til vores bryllup til sommer – samt den smukke hæklede krave, der vil være fin til både strikbluser, blomstrede tunikaer og søde sommerkjoler.

Dernæst faldt jeg hurtigt over en voluminøs nederdel med masser af vidde i skørterne i det mest fantastiske Liberty print. Den er simpelthen så lækker, og kvaliteten er svært at fange på billeder – det er ganske enkelt én af de ting, man er nødt til at have i hænderne for helt at kunne se, hvor lækker den er.
Den hvide kjole til venstre har jeg haft til Fidusen de seneste to somre – hun har den bl.a. på her – og ÅH hvor jeg elsker den. Hun er så sart og fin i den – og stoffet er let og luftigt – perfekt til en varm sommerdag.

Sidst men ikke mindst, så er der det lækre quiltede tæppe. Jeg har det i en anden udgave herhjemme – og det er luksus, når det er allerbedst. Samtidigt har jeg taget det med for at du kan se, hvilke stoffer der kommer i den nye kollektion – de er nemlig ofte med i deres tæpper 😉

Men men – nu til det rigtigt sjove.

Jeg har nemlig fået lov at udlodde et gavekort på 500 kr, til Poppy Rose’s egen webshop, som du kan bruge til at shoppe for i den nye kollektion, der snart kommer online.

Reglerne for at deltage er forholdsvis enkle: det eneste du skal gøre, at like Poppy Roses Facebook side.

Du deltager herefter ved at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvad DU forbinder med Poppy Rose.

Konkurrencen slutter søndag den 3. februar 2013 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

Hvis du vil mindes om det, så følg med på min facebook side, hvor jeg giver besked, når vinderen er udtrukket 🙂

OBS – den heldige vinder er nu fundet – det blev: Lisa Mandrup Hansen

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *