Jeg skal giftes!

Nogle ting – og specielt nogle mennesker – er værd at vente længe på.

Således friede min kæreste til mig juleaften efter 7,5 års kurtiseren – i skæret fra lysene på juletræet og kun med vores to fantastiske børn som vidner.

Det var på alle måder et frieri lige i hans ånd, fordi børnene var omkring os – og lige i min ånd, fordi det var uhøjtideligt, hjemme hos os selv og alligevel meget dybfølt og romantisk.

Naturligvis takkede jeg ja  😉 så til sommer skal brylluppet stå, og hvor jeg dog glæder mig til endelig at kunne kalde ham min mand – og endelig at kunne tage samme efternavn som resten af min søde lille familie.

Da jeg havde fået ringen på, spurgte jeg grådkvalt Trutten, om han mon vidste, hvorfor jeg havde fået den ring, hvortil han svarede nej. Da jeg så forklarede, at det var fordi, Mor og Far skulle giftes, spurgte han lige så sødt: med hinanden? Hvilket jeg jo kun kunne bekræfte. Derefter udbryder han lige så stille: Mor; når dig og mig en gang skal giftes, så køber jeg også en fin gave til dig – og ved du hvad jeg køber? Det helt nye Super Mario spil til Nintendo Wii.

Min lille hjerteknuser <3

Forlovelsesringen er et arvestykke fra min kærestes Mormor med en smuk, smuk ametyst, hvor han har fået guldet slebet mat for at bryde med det gamle look – og jeg ELSKER den! Den passer perfekt til mig og min stil – det kunne han ikke have ramt bedre!

Jeg håber, du har lyst til at følge med i nogle af forberedelserne til brylluppet herinde – selvom emnet er noget uden for rammerne af det sædvanlige indhold her på bloggen – jeg har nemlig allerede en masser tanker, idéer og smukke inspirationsbilleder, som jeg glæder mig til at dele ud af – og jeg skal nok love, at der ikke går totalt bridezilla i mig 😉

Og kig ind i aften, hvor jeg langt om længe afslører vinderen af det fantastisk lækre Panasonic kamera!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *