WWF og bObles er blevet legekammerater

 

Noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved bObles, er at der er omtanke og en stærk holdning bag de produkter, de sender på gaden – og blandt de ting, de støtter op om.

Deres tumlemøbler er ikke “bare” sjovt legetøj – det er udviklet med henblik på at udvikle børns motoriske færdigheder, mens det samtidigt indbyder til leg – og alle, der har stiftet bekendtskab med deres tumlemøbler kan nok også nikke genkendende til det med, at én bare aldrig er nok, når det kommer til bObles 😉

Nå men i hvert fald, så har bobles netop indgået et virkelig fint samarbejde, som jeg rigtig gerne vil hjælpe med at fortælle om.

De har nemlig skabt en ny serie tumlemøbler i samarbejde med WWF – Verdensnaturfonden, som består af 3 Tumle Pandaer, hvor overskuddet går til WWF.

Tumle Pandaerne fåes i 3 forskellige størrelser som også hver repræsenterer et kontinent i form af de farver, de indeholder – hhv. de kølige farver for Arktis (lille model), varme og gyldne jordfarver for Afrika (mellem model) samt det uendelige farveflor der findes i Asiens smukke koralrev, plante- og dyreliv. (stor model). Tumle Pandaerne kan bruges som skamler, byggeklodser, til at trille ovenpå, jorden er giftig, som stol – ja som med alle bObles møblerne er mulighederne utallige.

Der medfølger en pixibog, som fortæller om samarbejdet, om de tre kontinenter møblerne er inspireret af – og så er der også forslag til en masse sjove og inspirerende lege.

Tumle pandaerne har striber i et væld af forskellige farver – og så har de også WWFs velkendte logo – nemlig den fine panda.
Faktisk tog jeg i foråret billeder af et tumlemøbel hos bObles med pandaen – mon ikke det allerede dengang var begyndelsen på deres samarbejde? 😉

Du kan bl.a. købe de fine Tumle Pandaer fra bObles lige her hos LirumLarumLeg i  hhv. den lille Tumle Panda samt den store Tumle Panda – og så kan du læse lidt mere om samarbejdet her.

Lige nu er vi ved at teste en skøn nyhed fra bObles, som jeg vender tilbage med en anmeldelse af mellem jul og nytår – det kan du godt glæde dig til – vi er i hvert fald ovenud begejstrede 😉

Husk at du stadigt kan deltage i min konkurrence om en forgyldt diamanthalskæde fra Jane Kønig til en værdi af 1.700 kr – den finder du her.

Og så udlodder Fie luksuschokolade for en mindre formue (jeg er DYBT misundelig) – hendes konkurrence finder du her 🙂

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *