Vind en halskæde med diamantvedhæng fra Jane Kønig til 1.700 krSå er det igen min tur til at åbne en låge i vores fabelagtige julekalender, og denne gang er der smykker til den heldige vinder – smukke, smukke smykker fra Jane Kønig.

Dagens heldige vinder, kan nemlig se frem til at modtage en forgyldt halskæde med to love-tag vedhæng, hvor du selv vælger, hvilke bogstaver de skal indeholde. Derudover medfølger der også det fineste diamantvedhæng med en forgyldt diamant vedhæng i mat sterling sølv med en brilliantslebet diamant i 0,02 ct., som enten kan bruges alene med kæden eller sammen med de to love-tags.

Det hele har en samlet værdi af 1.700 kr.

Jane Kønig har designet smykker siden 1986 og har i løbet af sin karriere bl.a. modtaget Wonderful Copenhagen’s design pris, Det gyldne Fingerbøl og guldsmedenes Skt. Loyd medalje.

Hun har altså sit håndværk i orden og designer samtidigt smykker i en stil, som både er rocket, finurlig og eventyrlig, og som derfor kan passes ind i de flestes stil og udtryk.
Jeg har allerede både et armbånd og en ring i mørkt oxideret sølv, og selvom jeg normalt mest bruger guld, så passer de perfekt ind til mine andre smykker og er både rå at se på pga materialet og de forskellige detaljer i smykkerne – fx har armbåndet små skruer hele vejen rundt, som jo i virkeligheden er råt, men på afstand ser det ud som små blomster, hvilket tilføjer et mere fint udtryk til armbåndet.

Det er blot én af grundene til, hvorfor jeg elsker Jane Kønigs smykker. Derudover er prisen på et fornuftigt plan, hvor de fleste kan være med, der er brugt lækre materialer, kvaliteten er helt i top og hun udvikler hele tiden sit design i tråd med stilens trends hvor hun samtidigt formår at holde det så klassisk, at man har lyst til at bruge det sæson efter sæson.

Som sagt kan du vinde en forgyldt kæde med to love-tags og et diamantvedhæng til en værdi af 1.700 kr på bloggen i dag.

Reglerne for at deltage er forholdsvis enkle: det eneste du skal gøre, at like bloggens Facebookside eller alternativt at følge mig på Bloglovin – hvis du allerede følger mig ét af stederne, så kan du i stedet like dette indlæg på bloglovin’ eller like indlægget på FB via FB-knappen nederst i dette indlæg. Du deltager herefter ved at skrive en sød julehilsen som kommentar til dette indlæg :)

Konkurrencen slutter søndag den 23. december 2012 kl 10, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

OBS. præmien kan kun sendes til en dansk adresse.

 Den heldige vinder er nu fundet – det blev: Julie Nagel-Udsholt – stort tillykke Julie, jeg sender dig en mail 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *