Københavns flotteste fyr

Københavns flotteste fyr – han bor her hos mig.

Han er snart 4 år gammel, han elsker at lege med LEGO, Playmobil, biler og at bygge forhindringsbaner med sine bObles.

Han synes til tider, at lillesøster larmer for meget, roder for meget og vil have for mange kram – men samtidigt så er det altid hende, han først siger hej til, når han kommer hjem fra børnehaven og INGEN skal så meget som krumme et hår på hendes hoved.

Hans livret er risengrød og boller i karry.

Hans yndlingsfarve er lilla, hans yndlingsspil på iPad’en er Angry Birds, og han kan vinde over alle herhjemme i Mario Kart på vores Wii.

Han kan sidde stille i timevis, når vi læser højt af bøger – men har til gengæld ikke tålmodighed til hverken at tegne, lege med perler eller lægge puslespil i mere end et par minutter af gangen.

Han er klog, kærlig, empatisk og har en retfærdighedssans, der går forud for alt andet – han kan være både genert og fræk, han er altid i godt humør og er stort set aldrig vred.

Han stiller spørgsmål hele tiden og har altid tusinde tanker kørende i sit lille hoved – og han gør mig så utrolig stolt og lykkelig hver eneste dag – Københavns flotteste fyr!

.

 

Billederne her er fra en skøn efterårsdag, hvor vi var på date og først så Walking With Dinosaurs, derefter spiste vi frokost udenfor Torvehallerne – Trutten måtte vælge, så vi fik kopkager fra Agnes 😉

Bagefter gik vi en lang tur gennem Botanisk Have og sluttede dagen af i Østre Anlæg, hvor de havde en fantastisk forhindringsbane til cykler – alt i alt en helt perfekt dag, hvor vi nød tosomheden, som ikke er der så ofte, fordi vi normalt altid har en lille Fidus med, når vi laver den slags.

Trutten: Bluse: Petit Bateau -.- Skjorte: Poppy Rose -.- Bukser: Wheat -.- Sko: New Balance

Hvis du også er vild med lækkert børnetøj, så må du endelig ikke gå glip af dagens kalenderlåge hos Manja – hun byder nemlig på et stort gavekort til Norlie.

Samtidigt kan du også sagtens nå at deltage i min konkurrence om den store myresluger fra bObles til en værdi af 1.599 kr.

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *