Georg Jensen Damask Ypsilon sengetøj

Fidusen har været i narkose i dag – min lillebitte yndige Fidus, som slet ikke er stor nok til at skulle igennem den slags, hvis man spørger hendes mor.
Hun har været syg i én uendelighed på det sidste, og i dag fik hun så lagt dræn i ørerne, så forhåbentlig er det slut med den slags nu.

Men i hvert fald, så er hun helt slap og slatten, og vil bare gerne sidde på skødet af sin mor og nusse med mit hår – så det får hun lov til, alt det hun vil!

Lige nu ligger den lille patient dog og får sig en tiltrængt lur – og naturligvis fortjener hun at blive svøbt i de fineste sager, der kan opdrives – intet mindre kan gøre det.

Hun ligger i  det fantastiske sengetøj fra Georg Jensen Damask i deres nye økologiske Ypsilon serie, hvor mønstret er tegnet af selveste Arne Jacobsen.

Det fremgår næsten af billederne, hvordan sengetøjet knitrer, hvor lækkert og tykt det er – og hvordan det simpelthen indbyder til en lur i tide og utide.

Vi ELSKER det herhjemme – eller; altså dvs. Fidusen gør – og resten af familien er meget misundelige 😛

Eftersom det både fåes i str. voksen, junior og baby, så overvejer jeg, om resten af familien mon skal have investeret i et sæt, for det ER virkelig i en klasse for sig, og så er det oven i købet noget så smukt at kigge på.

English:
My daughter went through a minor sugery today, so right now she’s taking a nap in these beautiful sheets from Georg Jensen Damask.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *