Det’ sørme, det’ sandt, december!

Så blev det endelig den 1. december og dermed tid til julemusik, julehygge og ikke mindst julekalendere.

Trutten og Fidusen var meget spændte på at mærke i julesokkerne her til morgen, og heldigvis havde nisserne været på besøg i nattens løb, hvilket bragte stor begejstring hos dem begge. Moderen var til gengæld enormt glad for endelig at kunne tage hul på hele 3 luksuriøse chokoladejulekalendere 😛

Men men men, du skal bestemt ikke snydes – på Petit Podium har vi nemlig sammensat den meste fantastiske julekalender, hvis du spørger mig 😉 Der er præmier for mere end 50.000 kr, og alle præmierne er specielt udvalgte og håndplukket på baggrund af vores egen smag og ønsker, så du kan roligt glæde dig til at åbne lågen hver dag i december.

Dagens præmie finder du hos søde Fie, der udlodder en fantastisk præmie fra Lirumlarumleg.dk som vil være et hit hos fartgale børn (og voksne).

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *