Konkurrence: Vind en lækker uldcardigan fra FUB

 

Som jeg nævnte i min første anmeldelse og omtale af FUB, så er jeg STOR fan af mærket og har allerede fået mig en lang liste over ting, jeg er nødt til at erhverve mig til begge mine børn.

Det er virkelig noget af det tøj, der ser fantastisk ud på billeder, men som for alvor vinder, når du står med det mellem hænderne og kan mærke den helt fantastiske kvalitet.

Jeg er derfor rigtig glad for at kunne udlodde en lækker, lækker cardigan i et klassisk look og snit fra FUB til en heldig læser her på bloggen.

Det er en gyldenbeige cardigan med mokkabrune træknapper og brune patches på albuerne. Den er lavet i 100% uld og er i str. 90 cm (det er baseret på højden på barnet) – ca. str. 2 år – og den har en værdi af ca. 450 kr. (den fåes bl.a. her hos Ankerliving).

Den er perfekt til både piger og drenge – over en blomstret tunika eller kjole – eller med en fin skjorte eller helt enkelt t-shirt indenunder. Det klassiske look kan både tones ned eller understreges yderligere alt efter, hvordan du styler den.

Som en læser skrev omkring FUB, så er det en rigtig god investering, fordi meget er det er så unisex, at det kan gå i arv til mindre søskende hvadenten det er drenge eller piger – og det er nemlig fuldstændigt rigtigt – og den gode kvalitet gør netop, at det holder sig fint selv efter mange ganges brug.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, om du på forhånd kendte FUB – og om dine børn ejer noget tøj derfra 🙂
Sidste frist for at deltage er fredag den 30 november kl 22 – Held og lykke 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *