SMUK strikkjole fra FUB

 

Jeg har læst utroligt mange rosende ord om FUB – både hos hende her – samt hende her, men jeg har indtil nu ikke selv stiftet bekendtskab med mærket.

Jeg har derfor været rigtig glad for at få lov at teste lidt tøj til både Trutten og Fidusen, og jeg må uden det mindste forbehold melde mig ind i gruppen af FUB-fans.

Aldrig har jeg oplevet noget strikket uld, der er SÅ blødt, SÅ lækkert og så indbydende både at se og mærke på – og så er det perfekt at pakke de små ind i her i de kolde vintermåneder.

Fidusen har fået denne smukke strikkede kjole, som er SÅ fin i strikken, at jeg flere gange har måtte tjekke mærket for at se, om det nu virkelig også er uld – men den er god nok, 100% uld.

Jeg er ret vild med den måde, de sammensætter forskellige former for strik (der er sikkert en teknisk term for det, som jeg ikke lige kan komme på 😛 ) for at give lidt kontraster i looket – ærmerne er nemlig lidt grovere end resten af kjolen – og så er der en rigtig fin detalje med knapperne ved halsen.

Kjolen er oplagt som julekjole, men den er også helt fantastisk smuk til hverdag, hvor vi allerede har brugt den flittigt.

Problemet med FUB er tilsyneladende, at man aldrig helt kan få nok 😉 – jeg drømmer således allerede om at tilføje en smuk strikket nederdel samt et par leggings til samlingen – for ikke at tale om deres fantastiske cardigans.

Der kommer en rigtig lækker FUB konkurrence på bloggen inden længe – det glæder jeg mig rigtig meget til at præsentere dig for 🙂

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *