Vind teaterbilletter til en Anne Linnet hyldest – Hvid Magi på Betty Nansen

For næsten to år siden, var jeg inviteret i teatret sammen med nogle andre bloggere for at se stykket Hvid Magi med kunstnerkollektivet Sort Samvittighed. Det er en anmelderrost forestilling (Remuertvinder 2011) som er en hyldest til Anne Linnet.

Jeg kommer desværre alt for sjældent i teatret, men jeg var tryllebundet gennem hele forestillingen og elskede det lidt specielle univers med alle de smukke sange fra Anne Linnet.

Nu genopsættes teaterstykket – denne gang på Betty Nansens hovedscene – og jeg kan kun opfordre dig til at tage ind at se det. Jeg lover dig, at hvis du er bare en smule glad for Anne Linnet, så vil du elske stykket.

Det har premiere på fredag den 23. november og kører indtil den 22. december – læs mere lige her.

Jeg har selv fået to billetter til premieren, hvor jeg tager selvsamme veninde under armen for at genopleve det fantastiske stykke.

Men: jeg har også fået to billetter, som jeg udlodder i en lynkonkurrence her på bloggen.
Billetterne er til tirsdag den 27. november – og du kan vinde begge billetter ved at lægge en kommentar til indlægget, hvor du skal huske at skrive din rigtige mailadresse.

Konkurrencen slutter onsdag den 21. november kl 22 – -så SKYND dig 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *