Tur i Teatret

Sidste onsdag var jeg inviteret i teatret med en flok blandede bloggere for at se forpremieren på Sort Samvittigheds stykke “Hvid Magi” – der er en fortolkning af Anne Linnets fantastiske sange.

Jeg var, indrømmet, en smule skeptisk – jeg mener; et helt stykke med Anne Linnets sange som omdrejningspunkt? – og derudover, så ER Anne Linnets sange bare ikke nogen, man sådan f**ker med, så det var jeg ærlig talt også en smule nervøs over at skulle opleve.

Alle bekymringer blev dog gjort til skamme!

Jeg havde en fest under hele stykket – sad med tårer i øjenkrogen, gåsehud på armene og smil på munden – pigerne på scenen gjorde det simpelthen bare helt fantastisk godt!

Faktisk var jeg så begejstret, at jeg håber at kunne lokke min søde kæreste med derind én gang mere (jeg havde taget en veninde med denne gang), for jeg synes simpelthen, han skal opleve Sort Samvittigheds hvide magi.

Min veninde var også fanget af stykket, omend hun lige skulle bruge lidt tid på at vænne sig til stykkets lidt forunderlige univers. Jeg havde læst om stykket på forhånd, så det var nok derfor, jeg var forberedt på, hvordan det ville være.

Pigerne fra Sort Samvittighed har den skønneste blog, hvor du kan følge med i forberedelserne og komme med bag scenen – der er mange små finurlige detaljer og hyggelige anekdoter.

Stykket bliver spillet indtil 19. marts på Betty Nansens Edison Scene (Frederiksberg).

Billede- og videokilde: Sort Samvittighed

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *