H&M All for Children

I dag er H&Ms All For Children 2012 kollektion netop kommet til salg online og i udvalgte butikker i Århus og København.

For nogle måneder siden var jeg inde i deres showroom for at se kollektionen, og det har  været svært at været svært ikke at måtte fortælle om det lige med det samme, for kollektionen er simpelthen SÅ fantastisk. Både i design og kvalitet.

Derudover går 25% af salget fra kollektionen til UNICEF som bl.a. skal bruges til at sikre skolegang til børn i de områder, hvor H&M får fremstillet deres tøj.

Du kan finde kollektionen hos H&M lige her – og så er den også til salg hos Little Fashion Gallery. På begge sider kan du se de flotte produktbilleder, så jeg vil i stedet hellere vise dig de billeder jeg tog i showroomet af mine egne favoritter.

Dette sæt har Trutten været så heldig at få – du kan se det i indlægget her. Jakkesættet er SÅ lækkert, og den sjove asymmetriske detalje på skjorten gør det dejligt uhøjtideligt.

Lækkert tilbehør – skoene var i virkelig god kvalitet, så selvom jeg er ret kræsen med sko til mine børn, så ville jeg ikke tøve med at give dem disse sko på.

 

Lækre, lækre bluser til drenge – jeg elsker, at der er så meget lækkert drengetøj i denne kollektion – det er nemlig desværre ofte pigerne, der er mest fokus på.

Fine ting til pigerne – bodystockingen kan du bl.a. se i aktion hos både Guld.log og Kira Trust på deres smukke døtre.

Fantasifulde, smukke ting til leg, teater eller en festlig dag i børnehaven – disse ting kan bruges til det hele – Flamingohatten ser du på min smukke Fidus lige her – Trutten har også fået tryllesættet, og han ELSKER det (han var dog en anelse skuffet over, at det ikke lykkedes ham at trylle Fidusen væk 😉 ).

English:
My favourite pieces from the new All For Children kollektion by H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *