H&M All for Children 2012

For nogle måneder siden var jeg inviteret ind i H&Ms showroom for at kigge nærmere på nogle af de lækre børnetøjskollektioner, der kommer i butikkerne her i løbet af efteråret.

Min favoritkollektion var All for Children, som er lavet i samarbejde med Unicef.

Tøjet kommer til salg den 18. oktober 2012, hvor jeg nok skal vise dig mine favoritter fra kollektionen – men lige nu får du et lille smugkig fra kollektionen.

Trutten og Fidusen har nemlig været så heldige at få noget af tøjet forærende af H&M – og det blev modtaget med stor begejstring i dag.

Fidusen var en fin flamingo – og Trutten, min smukke, smukke store dreng har været cool og casual i et helt fantastisk lækkert jakkesæt med en skøn skjorte, der har et asymmetrisk mønster.

Derudover fik han også et magisk sæt – med en høj hat, kanin og en tryllestav. Da skuffelsen over, at det ikke var en ÆGTE tryllestav havde lagt sig, var hans begejstring så stor, at han kom 1 time for sent i seng. Han har leget på livet løs med det sæt – og det er ret kendetegnende for hele kollektionen – det lægger op til leg, fis og ballade – jeg glæder mig til at vise dig det hele 🙂

English:
These are a few of the items from the beautiful All For Children collection by H&M.

My children received them from H&M today – the collection is up for sale on October 18 – I’ll show you all of my favourites later 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *