Fantastiske glittersko

 

Jeg har tidligere blogget om disse fantastiske glittersko fra Topshop, men den gang fik jeg aldrig selv taget mig sammen til at købe dem.

Det gjorde min søde veninde til gengæld, og hun har flere gange flashet dem for mig, hvor jeg hver gang har ærgret mig over, at jeg ikke slog til.

Nu har hun lige gjort mig opmærksom på, at de er kommet igen i fine efterårsnuancer, og hun har været så glade for dem, at hun allerede har købt et par i en ny farve. De er festlige til en tur i byen, de er stadigt afdæmpede nok til kontoret, og så er de fantastiske at gå i pga hælen – win, win, win!

Så NU skal det være – problemet er bare, at alle farverne faktisk er nogen, jeg ville elske her til efteråret.

Umiddelbart hælder jeg måske mest til de sorte eller lilla – hvilke er din favorit?

Du finder skoene her i hhv. Sort -.- Lilla -.- Grøn

Hvis du benytter denne kode: 09689386509385584938 – få du 10% rabat 😉

English:

I have blogged about these amazing glitter shoes before. I didnt buy them back then, but they are back in stock at Topshop now in brand new colours, so I am definately going to get myself a pair – I am having a hard time deciding what colour though.

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *