High Street Hits

‘Jeg har et lidt ambivalent forhold til High Street; flere gange om året lover jeg mig selv, at nu er det slut med at klatshoppe mine penge væk på high street i semi-kvalitet, og at jeg i stedet bør spare op og købe få men gode ting.

Problemet er dog, at jeg ikke har uanede mængder penge at gøre godt med, og samtidigt har jeg store huller i min garderobe oven på snart to år med graviditet og amning – og de to ting harmonerer ikke helt.

Og nu er jeg igen faldet i high street fælden – eller dvs. indtil nu har jeg holdt mig i skindet, men jeg er lige ved og næsten ved at klikke flere af disse ting hjem.

Især den printede top fra H&M, som udsender lidt Chloé-vibes, den ret klassiske plisserede top fra Zara samt den fantastiske lyseblå skjorte fra Topshop er jeg virkelig faldet for – og læderjakken fra Zara er et helt kapitel for sig – åh hvor den lokker!

Hvad er dit forhold til high street – elsker du at det giver dig mulighed for at holde garderoben opdateret ift de nye tendenser til rimelige penge – eller vil du hellere køre den mere klassiske stil i bedre kvalitet?

These are some of my favourite items from high street stores at the moment.

I often end up buying high street even though I would prefer to buy a few items from expensive brands instead – do you save up and buy the luxury brands or do you buy more items from high street shops instead?

Læderjakke fra Zara -.- Printet Top fra H&M -.- Lyseblå Skjorte fra Topshop -.- Plisseret Top Fra Zara -.- Glittersko fra Topshop -.-  Statement Halskæde fra Zara -.- Clutch fra Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg har det på helt samme måde som dig, Lisbeth. Det kommer lidt i bølger. I perioder går langt udenom Highstreet og sparer op til lidt lækkert – og i andre kan jeg ikke holder mig i skindet, og så falder jeg big time i 😉 I øvrigt er der også et par sager fra din collage her, der giver mig svær åndenød……kan du gætte hvilke? 😉

 • EJ Lisbeth, nu var jeg jo nødt til straks at gå ind på Topshops side. De der glitter heels er jo fuldstændig fantastiske. Tror dog at jeg skal have dem i nude.

  For at svare på spørgsmålet køber jeg en del highstreet. Jeg prøver at købe lidt dyrere items i bedre kvalitet, men jeg bliver også lidt nærig + at budgettet ikke er det største. Heldigvis er en del af highstreet kæderne nu gode til at lave ting i materialer, der ikke skriger dårlig kvalitet.

  • Ja er de ikke fantastiske?
   Jeg har gang i et DIY projekt herhjemme med sko der får glimmer overalt – men nu får jeg virkelig lyst til at kaste mig ud i et lignende projekt bagefter.

   Du har helt ret i, at man også sagtens kan købe god kvalitet i high street butikkerne – heldigvis!
   Men hvis man sammenligner priserne på high street med priserne på de lidt eksklusive mærker under udsalg eller lagersalg, så er de jo næsten ens synes jeg.
   Så min nye strategi er at jeg løbende i løbet af sæsonen laver en “udsalgsliste” med ting jeg skal kigge efter på udsalget – så håber jeg, det kan hjælpe mig lidt i min kamp mod high street 😀

 • High street er for mig en nødvendighed for mig. På en su har jeg ikke mulighed for at købe alt i de lækre mærker, selvom jeg da helt sikkert har lyst, men jeg synes virkelig man kan få de lækreste ting i h&m, hvis man kigger godt efter. Engang imellem har de virkelig ting, der ligner design i verdensklasse og i rimelig kvalitet. Ellers køber jeg gerne designertøj fra de rige i Nordsjælland, på loppis 😉 eller bruger trendsales til de eksklusive sager 🙂

  • Ja det med Trendsales (og Ebay) benytter jeg mig også virkelig ofte af – og ikke nogle kup man kan gøre.
   Jeg vil også rigtig gerne i gang med at loppe den lidt til sommer – kan du ikke anbefale nogle gode steder i det nordsjællandske?

   • Lyngby, Gentofte bag charlottenlund st. , remisen på Østerbro! Loppe på Jægersborg gade i april vist 🙂

    • Tusinde tak, det er hermed noteret – så må foråret gerne indfinde sig, så jeg kan gå på jagt 😉

     • Åhhh yes please!! Trænger til nye gevanter og ribbe de riges klædeskabe 😉 Bedste scoop sidste år var en silkebluse fra Rützou til 10 kr. (??!!) og en Malene Birger kjole til 45!!! Vanvittigt!!
      Ses derude 😉

 • Jeg har det præcis på samme måde som dig, jeg har faktisk ikke købt noget fra H&M i et par år, men kan tit blive fristet, især på nettet! Jeg synes dog tit det skuffer i virkeligheden! Min redning er COS, og ZARA synes jeg er blevet meget bedre på kvali end for år tilbage!
  Jeg har også flere mangler i garderoben ovenpå graviditet og barsel, men tålmodighed er en dyd:-) Jeg er så småt ved at være med igen.
  JEg vil dog sige, at engang i mellem så kan man jo virkelig gøre kup uventede steder, for eksempel har jeg den fedeste læderjakke fra Saint Tropez, som ligner meget den fra ZARA her på collagen, og så har jeg en slangeskindsclutch fra Stylesnob, som jeg ALTID får komplimenter på, og den ligner virkelig også meget mere end den er!
  Men uh, tænk hvem der bare var født med en guldske i r…. så var det ikke noget problem at få fyldt garderoben op 🙂

  • Nej H&M shopper jeg også sjældent i.
   Deres netbutik er simpelthen SÅ sløv med at få sendt varerne af sted – og jeg farer altid vild i deres butik på Amager Torv 😀

   Men ja, man kan selvfølgelig gøre gode high street køb – min gamle yndlingslæderjakke (som desværre led døden under skybruddet i sommers) var fra Topshop – og den har jeg hat i en del år efterhånden – og mine yndlingslæderleggings er fra VILA 😀

 • Det er nogle fine ting 🙂 Men jeg shopper nok mest High Street da jeg er studerende og så har jeg desværre ikke råd til alt det dyre og desuden heller ikke god til og spare helt vildt meget op 🙂

  • Nej ofte er det jo et spm om at have tålmodighed til at spare op og så have indstillingen at man hellere vil have få dyre ting end mange billige 😛

 • Jeg har det meget ligesom dig – jeg prøver at holde igen for at få råd til at købe nogle lidt mere lækre (og dyrere) ting. Men…. Jeg falder altså også i gang på gang. Faktisk kan laver high-street butikkerne jo virkelig nogle fine ting ind i mellem 🙂

  • Ja det er jo netop dét, der er så farligt – at de laver så fine ting.
   Især Zara frister mig altid noget så grusomt, lige når de får nye varer hjem i starten af sæsonen…

   • Ih, stod med clutchen hernede i Paris tidligere i dag – og den er altså også super smuk IRL! Dog syntes jeg det er synd, der slet ikke er mulighed for skulderrem, for den er semi-stor, og virkede meget sart pga materialet. Så forestiller mig, at der ikke skal meget mere end en god bytur til, så er den helt smadret 🙁 Var også fælt fristet af shopperen fra samme serie, men til 1000 kroner…. av av av!

    • Ja shopperen har jeg også kigget længe på – men det bliver altså lige pludselig lidt for mange penge for en taske fra Zara synes jeg.

     Og ja, du har jo nok ret mht clutchen – det var jo også derfor, jeg i sin tid endte med at sælge Oval…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *