Fine oversize clutches

Kender du det der, hvor man virkelig MANGLER noget i sin garderobe?

Altså jeg taler ikke om gummistøvler, varme sokker eller andet i den duer – jeg taler om smukke ting – ting der gør hverdagen mere festlig, og som man bliver glad alene af at tænke på, at man ejer.

Nu vælger jeg så at se bort fra, at jeg for blot en uge siden, skrev følgende til Fie under en latenightsession på Facebook, hvor vi diskuterede kommende must-haves (det er SÅ hyggeligt, og det gør vi 4 Petit Podium piger ret ofte) “Jeg må simpelthen have lavet en prioriteringsliste over mine AW behov, så jeg ikke ender med at snolde alle pengene på Lanvin kjoler eller fine stiletter”. Hvis jeg glemmer det for et øjeblik, så MANGLER jeg virkelig, en oversize clutch.

Jeg har udfærdiget følgende liste for at retfærdiggøre mit kommende køb:

1. Den er perfekt til både hverdagsbrug og mere festlige lejligheder

2. Den er smuk – muligvis ikke så praktisk – men smuk.

3. Jeg har kun en enkelt i forvejen – og altså; alle ved jo, at det langt fra er nok.

Jeg har derfor gennem længere tid haft en liste, hvor jeg har tilføjet favoritter – og her er de 4, der lige nu topper listen – hvilken af dem, synes du, jeg bør gå efter?

Leopard clutch fra Malene Birger -.- Pyton præget clutch fra Munthe plus Simonsen -.- Electric Blue clutch fra InWear -.- Sort clutch fra Nelly

English:

I NEED an oversize  clutch and have a long list of beautiful clutches, I would love to have – these 4 are my current favourites.

 

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *