Guide til køb af barnevogn, klapvogn og kombivogn

Barnevogn, klapvogn, kombivogn, løbevogn – aaargh der er mange muligheder og valg, der skal træffes.

Jeg var selv SÅ meget i tvivl, da jeg var gravid med Trutten og skulle ud at købe hans første transportmiddel – og der er også nogle valg, jeg ville ønske, jeg kunne tage om (jeg havde ikke valgt vores Teutonia klapvogn men i stedet gået direkte efter en Bugaboo Bee klapvogn) – men hvad vælger man – og hvad er afgørende for, hvad man bør vælge?

Her har jeg skrevet en rigtig god guide til køb af klapvogn, barnevogn og kombivogn.

Hvad er du endt med at købe? – og har du mon nogensinde fortrudt dit valg?
Her finder du guiden til køb af barnevogne– jeg håber, du kan bruge den 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *