Fine fjerfavoritter

Det er næsten på datoen 3 år siden, at jeg første gang købte mig en nederdel med fjer. Den var noget så fantastisk smuk, men jeg havde på daværende tidspunkt en lille baby-trut – og somehow, så er sådan én ikke helt forenelig med babymos og klistrede babyfingre. Så jeg endte med at sælge den- og det har jeg stort set fortrudt lige siden.

Derfor var det også kærlighed ved første blik, da jeg den anden dag faldt over denne Tie Dye udgave af en fjernederdel hos Zara – og nu går jeg så og overvejer, om den skal herhjem og bo – nu er der nemlig ikke længere nogle babyer, der kan forpurrer mine planer 😉

Af en eller anden mærkelig årsag er jeg åbenbart svært fascineret af fjer – og clutchen med fjer fra ASOS ejer jeg allerede, og brugte jeg for et par år siden til et bryllup.

Her er et lille udsnit af nogle af de andre fine ting med fjer, som jeg lige nu har forelsket mig i.

Clutch fra ASOS -.- Sort nederdel fra By Malene Birger -.- Stiletter fra Jimmy Choo -.- Tie Dye Nederdel fra Zara -.- Headband fra Topshop

English:

I LOVE feathers – and since I bought my first feather skirt 3 years ago, I have been obsessed with feathered items.

Here are some of my current favouites.

 

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *