Jeg har fået mig en lille fjer på…

fjertopshop - ja eller altså det får jeg snart, jeg har nemlig netop bestilt disse to nederdele fra Topshop. Høhø - min platte humor må undskyldes med et alt for stort indtag af kaffe, tror jeg. Jeg skal dog kun beholde den ene af dem, men jeg kunne ikke helt gennemskue, hvordan længderne var - de er nemlig ikke lige lange. Så nu må jeg afprøve dem og derefter vurdere, hvilken der skal ind i klædeskabet og hvilken, der skal retur til Topshop. Det er ellers på alle måde et ufornuftigt køb: * En nederdel af fjer?!? * Jeg burde købe vinterfrakke og vinterstøvle som det allerførste. * Den er på ingen måde at finde på min liste over planlagte indkøb denne sæson. * En nederdel af fjer ?!? Og hvad kan man så lære af dette? En gang i mellem er der åbenbart ting, man forelsker sig så hovedkuls i, at al fornuft bliver slået fra og det ikke nytter at kæmpe imod - alternativt at jeg endnu en gang har foretaget mig et ugennemtænkt impulskøb - ehrm....

fjertopshop – ja eller altså det får jeg snart, jeg har nemlig netop bestilt disse to nederdele fra Topshop. Høhø – min platte humor må undskyldes med et alt for stort indtag af kaffe, tror jeg.

Jeg skal dog kun beholde den ene af dem, men jeg kunne ikke helt gennemskue, hvordan længderne var – de er nemlig ikke lige lange. Så nu må jeg afprøve dem og derefter vurdere, hvilken der skal ind i klædeskabet og hvilken, der skal retur til Topshop.

Det er ellers på alle måde et ufornuftigt køb:

  • En nederdel af fjer?!?
  • Jeg burde købe vinterfrakke og vinterstøvle som det allerførste.
  • Den er på ingen måde at finde på min liste over planlagte indkøb denne sæson.
  • En nederdel af fjer ?!?

Og hvad kan man så lære af dette?

En gang i mellem er der åbenbart ting, man forelsker sig så hovedkuls i, at al fornuft bliver slået fra og det ikke nytter at kæmpe imod – alternativt at jeg endnu en gang har foretaget mig et ugennemtænkt impulskøb – ehrm….

Billedkilde: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *