Konkurrence: vind en lækker cardigan og jeans fra Name It

Tilbage i februar var jeg til modeshow hos CIFFKIDS, hvor de viste nogle fantastisk fine bud på efterårets mode indenfor børnetøj.
Jeg forelskede mig hovedkuls i den mest fantastiske cardigan, som viste sig at være fra Name It – og jeg har også allerede tidligere delt den her på bloggen.

Den hørte under temaet Urban Rodeo – som beskriver stilen på denne strik helt perfekt. Urban chic med westernpræg.

Jeg er vild med farverne, den grove strik og det lækre mønstermix – ja faktisk ville jeg ønske, at jeg selv kunne klemme mig ned i den (måske det faktisk endda er muligt i den største størrelse?), eller alternativt at Fidusen var stor nok til at passe den – men ingen af delene er desværre tilfældet, så jeg må se i øjnene, at jeg ikke får fingrene i denne vamsede sag.

Name It har i stedet været så søde at tilbyde, at to heldige læsere af bloggen kan vinde et helt sæt bestående af en cardigan og et valgfrit sæt jeans dertil. Jeg elsker, når jeg kan lave konkurrencer om ting, som er personlige favoritter – og det er helt bestemt tilfældet denne gang.

Siden Trutten i februar var så heldig at få forærende et par jeans fra Name It, har vi sværget til deres jeans. De er i en fantastisk kvalitet, mange forskellige lækre designs – og så er prisen også dejlig lav.

Cardiganen fåes i str. 98-104 // 110-116 // 122-128 // 134-140 // 146-152 – og deres store udvalg af jeans kan du finde her.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot skrive en kommentar med den størrelse, du ønsker cardiganen i, samt modelnavn og størrelse på de jeans, du gerne vil vinde.

Konkurrencen slutter søndag den 9. september 2012 kl 22 – held og lykke 🙂

English:
Sorry this is for Danish residents only.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *