Fidusen og hendes nye BFF – Lille C

(jeg beklager på forhånd billedspam, men nogle gange er det simpelthen for svært at vælge – og ikke mindst vælge fra 😉 ).

I onsdags måtte Fidusen og jeg pludselig ud på en 3,5 timers togtur til Jylland for at få ordnet nogle vigtige papirer for Petit Podium. Heldigvis var det i selskab med 3 skønne PP piger og ikke mindst Manjas datter, Lille C, som Fidusen straks kastede sin kærlighed på.

De to var simpelthen SÅ søde sammen – de klikkede bare sammen fra første øjeblik.

I går var vi så alle samlet igen, og Fidusen og Lille C fandt som det mest naturlige sammen igen lige fra starten og var stort set uadskillelige hele dagen. De gav hinanden boller og rosiner, deltes om legetøjet, holdte hinanden i hånden og ventede tålmodigt på hinanden, når de var ude at gå.
Det var simpelthen SÅ fantastisk sødt og kært, og det rørte mig ekstra meget, fordi Fidusen jo endnu ikke er kommet i pasning, og derfor ikke så ofte er sammen med andre børn på hendes alder – tænk at hun har fået sig sin første bedsteveninde.

Petit Podiums facebookside kan du se endnu et billede af de to hjerteveninder, hvor de går og holder hinanden i hånden.

Vi var samlet i går fordi Fies smukke datter holdte en kombineret 1 års fødselsdag og navngivningsfest  – og festen var på alle måder helt igennem fantastisk og gennemført – men jeg vil næsten lade Fie om at komme med alle de smukke detaljer – så følg endelig med hos Mit Udtryk de næste dage 🙂

Fidusen havde sin smukke kjole fra Pale Cloud på – og faktisk synes jeg næsten, den er endnu smukkere end den Pale Cloud kjole, hun havde på til Manjas bryllup. Muligvis fordi faconen på denne er bedre egnet til en lille petit pige som Fidusen.

Fidusen: Kjole: Pale Cloud -.- Sko: Angulus

Lille C: Kjole: Soft Gallery -.- Sko: Superga

English:

Last Wednesyday I had an important meeting in Jutland with the other 3 girls from Petit Podium. I had to bring my daughter, but fortunately Manja’s daughter was there as well, and the two girls enjoyed each others company very much.

Yesterday we were all together again, celebrating Fie’s daughters 1 year birthday – and the two girls immidiately startet playing and were together all day long – best friends forever!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *