Fidusens smukke bryllupsoutfit fra Pale Cloud

Lige fra vi modtog invitationen til Manjas bryllup var der faktisk ikke ret megen tvivl hos mig om, hvilken kjole Fidusen skulle have på.

Denne smukke kjole fra Pale Cloud forelskede jeg mig i ved første øjekast – og eftersom det næsten er et år siden, jeg første gang skrev om den, så havde jeg ikke regnet med, at Fidusen nogensinde skulle være så heldig at eje den.

Da jeg så gik i gang med at finde den i Fidusens størrelse viste det sig at være en større opgave – og heldigvis kom Pale Cloud mig til undsætning med navnet på den eneste forhandler, der havde den tilbage i Fidusens størrelse – og vupti, så var den på vej til Danmark.

Kjolen er lavet af hundredvis af smukke silkeskyer, som alle er syet på i hånden, og den har lige fra starten været mit yndlingsitem fra AW11 kollektionen.
Her i weekenden mødte jeg Ian fra Pale Cloud som fortalte, at kjolen faktisk først kun skulle have været lavet i den lyse udgave – men da han så den i denne støvede lyserøde, så var det også omgående hans favorit.

Deres AW12 kollektion er netop landet i butikkerne, og samtidigt har jeg lige fået et sneakpeak på deres SS13 kollektion – så du kan roligt forvente endnu en dosis Pale Cloud her på bloggen snart 😉

Det sidste billede minder mig om en glad udgave af deres kampagnebillede for kjolen – “Angry Stella”, som du bl.a. kan se her hos Little Scandinavian.

Kjole: Pale Cloud -.- Sko: Angulus

English:

My daughter was wearing this beautiful silk dress from Pale Cloud at Manjas wedding. It’s from their AW11 collection and is made of hundreds of individual silk clouds, which are hand sewn on the dress producing an effect that both looks and feels very luxurious.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *