Accessories til mit bryllupsoutfit

Jeg endte jo med at købe den fantastisk smukke kjole fra Wackerhaus til Manjas bryllup.

Jeg havde meget svært ved at gennemskue, hvordan jeg fik løst hele BH situationen, fordi kjolen er forholdsvis gennemsigtig og samtidigt har bryderryg og er særdeles nedringet i siden.

Til sidst faldt jeg over denne sorte halterneck BH fra Forrest & Bob hos Stig P – og selvom de sorte stropper naturligvis kunne ses, så var de så tynde, at jeg ikke følte, det gjorde noget.
Derfor besluttede jeg mig for (med kyndig hjælp og vejledning fra Fie) at fremhæve dem med andre sorte detaljer – metalbæltet fra Nelly som har et sort stykke bagpå samt mine klassiske sorte clutch fra Louis Vuitton.

Til sidst tilføjede jeg mine pastelfarvede stiletter fra Marc Jacobs – som er nogle af mine favoritter i skosamlingen. Det er ikke ret tit, jeg finder en anledning til at tage dem på, men de passede perfekt til pastelfarverne i kjolen.

Jeg synes selv, det fungerede rigtig godt – de sorte detaljer blev samlet på en fin måde og gav en god kontrast til pastelfarverne i kjolen og skoene.

Jeg skal nok vise outfittet i sin helhed én af de kommende dage 🙂

English:

I bought the beautiful dress from Wackerhaus for Manjas wedding – and these are the accessories I wore with the dress.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *