Min kjole til Manjas bryllup

OBS: Jeg har kjolen til salg – send mig en mail på info @ itsfashionbaby . dk hvis du er interesseret i at købe 🙂

Lige siden jeg første gang så denne smukke kjole fra Wackerhaus, så fløj mine tanker straks til sommerbryllup i Frankrig.

De smukke pastelfarver, de flagrende silkeskørter – alt ved den kjole skriger jo til himmelen, at den vil med mig til Manjas bryllup!

Den koster 2.700 kr, hvilket er langt over mit budget – så jeg har indtil nu måtte nøjes med at drømme over den og bruge den som inspiration i min videre jagt.

Nu er den imidlertid sat ned med hele 40% hos Youheshe – og det tager jeg som et tegn fra Skæbnen!

Jeg var meget i tvivl om, hvilken farvekombination, jeg skulle gå efter, da jeg bedst kan lide den lyserøde/gule – men samtidigt er bange for, at jeg bliver alt for bleg i den.
Jeg tog derfor forbi Youheshe’s butik for at prøve begge kjoler – og som jeg havde regnet med, så var det uden tvivl den turkise, der var flottest til mig – og det var desuden faktisk også den kjole, jeg bedst kunne lide, da jeg fik set dem i virkeligheden.

Der var dog to ting, som fik mig lidt i tvivl; dels er kjolen så gennemsigtig, at man er nødt til at have en BH på indenunder (i hvert fald til et bryllup, hvor man er nødt til at være lidt tækkelig 😀 ) – men kjolen har bryderryg og er desuden ret nedringet i begge sider – så man vil kunne se BH’en.
Derudover er kjolen voldsomt lang. Selv med høje stilette vil den slæbe hen over jorden – og det er helt sikkert meningen, men det nænner jeg slet ikke med så fin en silkekjole – så jeg vil også skulle have lagt den op.

Det sidste er ikke noget problem – det kan ikke koste alverden – men det med BH’en plager mig altså lidt.

Så hvis du har et tip eller godt råd til en BH, der kan passe til kjolen, så må du meget gerne hjælpe mig!

English:

I think this dress from Wackerhaus is going to be perfect for me to wear at Manjas wedding in France this summer.

It’s on sale right now with 40% off at Youheshe

Billedkilde. Youheshe og egne billeder.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *