Fantastisk nyhed fra bObles

Da jeg var til reception hos bObles tilbage i marts, fik jeg besked om et fantastisk nyt tumledyr men med strenge ordre om ikke at fortælle noget.

Det har været svært, kan jeg godt sige dig – især fordi jeg er ovenud begejstret over det nye medlem af bObles familien.
Nu har jeg langt om længe fået lov at løfte sløret for deres fine nyhed: Myreslugeren har nemlig fået sig en storebror – eller storesøster, om man vil. Den oprindelige Myresluger består af 3 møbler – og nu er der altså kommet et 4. møbel til sættet, som er en tand større end de andre.

Hvis du allerede ejer en Myresluger, så kan du købe den nye store del for 799 kr, og har du ingen endnu, så kan du købe det samlede sæt for 1599 kr. Du må dog lige vente tålmodigt lidt endnu, for den lander først i butikkerne omkring den 20. juni.

Med Fidusen på 1 år og Trutten på 3 år, så gør det i  mine øjne Myreslugeren meget mere komplet og anvendelig. Den er nu optimal for begge aldre, og den kan endda bruges, så de har hver deres sæt af bord og stol.

Jeg tænker allerede forhindringsbane, jorden er giftig, balancelege, bilbaner, dukkehuse – ja faktisk er Myreslugeren den bObles, jeg kan se allerflest  muligheder i – og de er bestemt ikke blevet mindre, nu hvor den store del er kommet til.

English:

bObles have just released info about the newest member of their family. “Myreslugeren” is available in a larger size, so you can buy a set of all 4 parts for 1599 kr or the large size seperately for 799 kr.

It’s in stores around June 20.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *