Lanvin-ulykker på Ebay

Jeg har en frygtelig vane med at sidde og surfe Ebay tyndt for smukke ting fra Lanvin, som oftest er helt uden for økonomisk rækkevidde. Men en gang i mellem kan man være heldig at falde over noget, som har en lav mindstepris – og så sker det altså fra tid til anden, at det pludselig er muligt at erhverve sig et stykke luksus designertøj fra et af mine yndlingsmærker til en ganske rimelig pris.

Den anden dag fulgte jeg spændt med i en auktion på denne smukke skjorte fra Lanvin – og jeg havde heldet med mig, så nu er den på vej med posten.

Jeg forelskede mig i den, fordi det er den helt klassiske sorte skjorte, som er fyldt med en masse fantastiske overraskende detaljer. Dels er der de smukke plisseringer foran, dels er den ærmeløs og sidst men ikke mindst er den ret lang, så den fx kan bruges til mine læderleggings med et par høje stiletter.

Til gengæld, så har det også sin pris, når man trods alt er nødt til at lægge et forholdsvis begrænset bud på de forskellige auktioner.
Denne guddommelige kjole i fed silke fra Lanvin blev snuppet lige for næsen af mig, hvor jeg blev overbudt med kun et enkelt pund (jeg prøver dog at trøste mig med, at køberens maxbud kan have været flere hundrede pund højere 😛 ).

I often search through Ebay looking for beautiful Lanvin items. Once in a while I find something with a low starting price, which I am able to afford.

Recently I bought this black shirt – and I missed this incredibly beautiful silk dress.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *