Seiko Coutura, et smukt og femint ur

Når jeg fra tid til anden bliver bedt om at lave et betalt indlæg her på bloggen, så er det meget forskelligt, hvor godt jeg synes, det passer ind på bloggen, men denne gang bankede mit hjerte ekstra hurtigt, da jeg så, hvad det skulle omhandle – dette ur falder nemlig præcist i min smag – og det bliver jeg altså ikke betalt for at sige 😛
Lige nu har jeg et vintage ur fra Oscar de la Renta, som jeg knuselsker – og dette ur er meget i samme stil: klassisk, feminint, smukt og enkelt.
Faktisk blev jeg ret overrasket, da jeg klikkede mig ind for at se de andre ure fra Seiko, for det var en del, der faldt i min stil – men de er så også netop klassiske og enkle – lige som jeg allerbedst kan lide det.

 

Drømmer du også om mere tid?

På Seiko Specialisternes webshop kan du nemt shoppe al den ”tid” du har brug for. Her kan du købe de nyeste ure fra SEIKO, PULSAR, LORUS, HUGO BOSS, BOSS ORANGE, TOMMY HILFIGER og ASICS døgnet rundt. Fragt og retur er gratis i hele Danmark indtil den 14. maj 2012.

Din garanti – din tryghed

Seiko Specialisterne er en landsdækkende kæde af autoriserede forhandlere. Det giver dig sikkerhed for at alle varerne er ægte, og at reklamationsretten dækker når uheldet er ude. Internationalt garantibevis medfølger alle ure. Lænketilpasning og udskiftning af batteriet er gratis det første år. Det betyder også, at reparationerne foretages af faguddannet personale. 
Kort sagt et kvalitetsstempel for produkt og ikke mindst service.
Shop nu på Seiko-specialist.dk, for at få uret leveret direkte til døren – og få tid til alt det, du vil.

 

Kvalitet og tidløs elegance SEIKO

Det er ikke uden grund at SEIKO er et af de populæreste urmærker i Danmark. Kvalitet og pålidelighed er varemærket for urene fra den mere end 130 år gamle urproducent. Kombinerer man det med et sporty og feminint look får du et elegant og klassisk ur, der kan holde mange år. Coutura er den nyeste elite serie fra Seiko. Find din favoritmodel her.

 

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *