All time favourite – armbåndsur

Jovist er der mange fantastisk flotte og meget dyre armbåndsure, som jeg aldrig ville sige nej tak til at få i gave, såfremt jeg en gang skulle være så uforskammet heldigt at modtage sådan ét. Men faktisk har jeg kastet min store kærlighed på dette vintage ur fra Oscar de la Renta. Meget belejligende, så tilhører uret heldigvis også mig - og jeg bliver simpelthen så glad indeni, hver gang jeg kigger på det (og det gør man jo mange gange om dagen - i hvert fald ude i det virkelige liv, hvor man ikke er på barsel og spiser kage hele dagen, mens man hygger med sin baby).

oscardelarenta

Jovist er der mange fantastisk flotte og meget dyre armbåndsure, som jeg aldrig ville sige nej tak til at få i gave, såfremt jeg en gang skulle være så uforskammet heldig at modtage sådan ét. Men faktisk har jeg kastet min store kærlighed på dette vintage ur fra Oscar de la Renta.

Meget belejligt, så tilhører uret heldigvis også mig – og jeg bliver simpelthen så glad indeni, hver gang jeg kigger på det (og det gør man jo mange gange om dagen – i hvert fald ude i det virkelige liv, hvor man ikke er på barsel og spiser kage hele dagen, mens man hygger med sin baby).

Jeg fandt det i sin tid på italiensk Ebay, hvor jeg var så heldig at løbe af sted med det til en fuldstændig vanvittig lav pris.

Det var nok en kombination af et dårligt billede på auktionen, at sælgeren ikke kunne garantere for, om det virkede (det gjorde det, så snart jeg havde skiftet batteriet) og dels at italiensk Ebay ikke er det mest velbesøgte af Ebay’s sites, så der kan man virkelig gøre nogle kup.

Jeg synes som sagt, at uret er intet mindre end fantastisk pga. det lidt maskuline retrolook – og pt. gør det mig bestemt ikke noget, at jeg på SU ikke har råd til et af de mere eksklusive armbåndure på markedet.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *