Det var en lørdag aften…

Min kæreste er sendt i byen, begge børn sover, lejligheden er opryddet og rengjort. Jeg har spist indisk takeaway, jeg har jordbærkage i køleskabet, is i fryseren og rødvins samt peanuts. En gang i mellem skal man altså ikke kimse af en lørdag aften i sit eget selskab – jeg nyder det i hvert fald i stor stil!

Og det bliver absolut ikke dårligere af at jeg i morgen kan se frem til brunch i selskab med to skønne veninder, mens min kæreste tager Trutten og Fidusen med i sommerhus sammen med deres fætter og kusine – det er vist næsten det, man kan kalde en win-win situation 😉

Outfittet er fra fra det bloggervent, jeg var til hos Rice – jeg var hoppet i et lidt mere formelt outfit – det er nemlig ikke så ofte, der er lejlighed til at lufte den slags, når man går hjemme på barsel 😀

Jeans: Superfine -.- Skjorte: Zara -.- Blazer: Zara -.- Støvler: Horze

English:
Tonight I am home alone with cake, iceceram, Indian take-away, wine and a newly cleaned appartment – not at all a bad way of spending my Saturday night.

Tomorrow I am meething up with two girl friends for brunch while my boyfriend and two children are visiting their cousins in a summer house.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *