Rice Event

I går var jeg inviteret ind i Magasin af Rice, som gerne ville fortælle lidt mere om hele deres virksomhed og alle de projekter, de har gang i rundt om i verden – og naturligvis vise deres farvestrålende produkter frem.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at jeg er en smule farveforskrækket – så Rice’s univers giver mig straks associationer til havefester og sommerhuse. Det vil nok primært være i de situationer, at jeg ville gå all in med Rice-produkter 😛

Til gengæld har vi faktisk flere af deres ting herhjemme – i små mængder passer især deres melamin-produkter perfekt ind i en børnefamilie – og de små opbevaringsbøtter har jeg faktisk tidligere skrevet om helt tilbage i bloggens spæde start.

Jeg blev ret overrasket over at høre om Rice’s engagement i sociale projekter – fx har de designet en hel serie melamin-produkter under navnet “Send me to school”  som er med til at støtte et skoleprojekt i Myanmar.

Det var en hyggelig eftermiddag i godt selskab, med spændende information og masser af lækkert mad – og så var det hyggeligt for en gangs skyld ikke kun at være omgivet af modebloggere (omend der også var et par stykker) – bl.a. fik jeg hilst på Superheltemor, som jo tidligere har gæsteblogget her på bloggen.

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *