Klædt På Til Sneen

I søndags vågnede vi op til det mest fantastiske vejr – solen skinnede fra en skyfri himmel, og i nattens løb var der faldet et tykt lag sne, som funklede og glimtede under solens stråler.

Trutten kunne næsten ikke tro sine egne øjne – han har drømt om sne hele vinteren, og efter at have været igennem en længere forklaring om, hvorfor det dog ikke var jul igen, nu hvor sneen var kommet, så satte vi kursen direkte mod den nærmeste kælkebakke.

Jeg har fået det skønneste circlescarf og en lækker hue af Ticket WomanTicket 2 Heavens voksenlinje, og det var simpelthen så lækkert blødt – og ikke mindst varmt, at jeg formåede at holde varmen til trods for den frygtelige kulde, der hurtigt svøbte sig om os udenfor.

Trutten var iført sin fantastiske flyverdragt fra Mini Rodini, som bestod sin første snetur med bravour 🙂

Frakke: Baum und Pferdgarten -.- Hue + Tørklæde: Ticket Woman -.- Støvler: Marc Jacobs

Trutten: Flyverdragt: Mini Rodini

Last Sunday we were out playing in the first snow this season – I wore my new scarf and hat from Ticket Woman – the adult line of Ticket 2 Heaven

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvorfor vidste jeg bare, at de støvler var Marc Jacobs, inden jeg overhovedet læste teksten? 😀 Hvor er de fine! Og hvor er det bare nogle helt fantastiske billeder af jer, Lisbeth!

  • Haha Manja – du kender mig for godt 😛

   De er vist efterhånden 5 år gamle, men de kommer kun frem i snevejr, så de har stadigt mange år tilbage 😛

  • Haha – tak, jeg er også glad for den, så den kommer nok desværre ikke til Norge lige foreløbigt 😛

   Og ja, meget af Mini Rodinis tøj er lidt for farverig til min smag, men jeg elsker denne flyverdragt 🙂

 • Du har uden tvivl været den mest tjekkede på kælkebakken 🙂 jeg er i øvrigt lige faldet over din blog og følger nu med fra sidelinjen! Jeg fandt den gennem bloggerland som dukkede op på min skærm i forbindelse med min søgen efter tips til at oprette en blog 🙂 jeg har dog lige et spørgsmål – jeg har købt eget domæne og bestemt mig for at bruge wordpress og nu skal jeg så vælge tema – kender du nogle wordpress temaer med gode store billeder som her på bloggen?

 • Jeg har ikke set at ticket to heaven også laver ting til voksne. Er det nyt? jeg er altid misundelig på Magnus’ flyverdragt derfra så hvis jeg selv kan få deres ting til at holde mig varm vil det da være skønt *smiler*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *