Sælg dit Tøj hos Rebuy

Rebuy.dk er en dansk online markedsplads til køb og salg af secondhand tøj/brugt tøj til både børn og voksne.

Jeg er, som du måske allerede har bemærket 😉 , ret stor fan af at handle med aflagt tøj – både når det kommer til køb og til salg. Dels kan jeg rigtig godt lide tanken om, at tingene fortsat kan gøre nytte, når den oprindelige ejer ikke længere kan gøre brug af det, dels er det rigtig godt for miljøet, når vi kan genbruge tingene – og dels banker mit jyske hjerte bare meget stærkere, når jeg formår at gøre en rigtig god handel og dermed har råd til at købe endnu flere lækre ting 😀

Rebuy.dk er et virkelig godt, dansk – og ikke mindst gratis alternativ til de andre online markedspladser, der eksisterer rundt om på nettet.

Den største fordel er naturligvis, at det er 100% gratis. Du kan oprette lige så mange annoncer, som du overhovedet har lyst til, uden at det koster dig én eneste krone.

Derudover er der ikke nær så mange annoncer hos Rebuy, så du risikerer ikke at drukne i mængden – og samtidigt kan det også være lidt lettere at presse prisen, hvis du er en god forhandler 😉

Faktisk opretter hele 80% af brugerne en profil med henblik på køb – en ret vild og overraskende statistik, så du kan nok se, at det er et oplagt sted at smide sin egen – eller børnenes, garderobe til salg.

Rebuy.dk har eksisteret siden 2009, og drives alene af Helle Skousborg, som er en 39 årig sygeplejerske fra København, der har en søn på 11 måneder og venter endnu en dreng hvornår det skal være (respekt for at drive sin egen virksomhed og være mor til to børn under et år!).

Jeg elsker, at hun har mod på at tage kampen op mod de større og mere etablerede sites, og så er hendes site en del mere overskuelig at surfe rundt på, end nogle af de andre, jeg ellers har benyttet.

Jeg er så småt klar til at få solgt ud af både Trutten, Fidusens og min egen garderobe, og denne gang vil jeg forsøge mig på Rebuy.dk – jeg skal nok lige give besked her på bloggen, når jeg lægger annoncerne ind 🙂

Rebuy.dk har betalt for at blive omtalt i dette indlæg, men ordene og holdningerne er 100% mine egne 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *