Trutten på Tur – Jesperhus Blomsterpark del 1

Som jeg tidligere har nævnt, så har jeg egenhændigt indført en ny kategori her på Bloggen – Trutten på Tur!

For at få indviet denne kategori, som er endnu et udslag af min geniale tankestrøm, så var Jesperhus Blomsterpark så søde at invitere mig på et ferieophold hos dem for et stykke tid siden.

Anmeldelsen har været så længe undervejs, fordi min Mor åbenbart blev uvenner med hukommelseskortet på kameraet og nær havde fået udslettet ALLE de fantastiske fotos, der var blevet taget af mig.

Jeg var nemlig så storsindet, at jeg tog resten af familien med – der skulle jo være nogen til at køre bilen og til at betjene kameraet, så blogindlægget kan blive krydret med en masse fine billeder af undertegnede.

Jesperhus Blomsterpark ligger på Mors – en lillebitte ø i det nordvestlige Jylland (ikke ret langt, fra hvor min Mor voksede op – så hun har fablet løs om “dengang JEG var barn” – altså damen er 30 år gammel, det er jo en evighed siden!) – så vi var ude på en ca. 5 timers køretur her fra København. De havde dog en ganske smart ordning, hvor man fik 100 kr rabat på sin billet til broen, hvis man købte gennem dem – så der var lidt ekstra til at spendere på is til Moi!

Hånden på hjertet, så var jeg ærlig talt en smule skeptisk, da jeg hørte, at vi skulle til en Blomsterpark. Jeg mener; min Mor har blomster ude på altanen, og udover dem, der kom jordbær på, så var der ikke meget spændende ved det projekt for mig.

Hjemmefra havde jeg dog fået lov at kigge lidt på deres side på Facebook (man har vel tiltusket sig adgangskoden til sin Mors profil), og jeg kunne se, at der tilsyneladende var mange andre spændende ting at lave end blot at kigge på blomster, så jeg pakkede spændt min lille kuffert og gjorde klar til afrejse.

Vi blev indkvarteret i en fin hytte med sovepladser til hele 6 personer – så vi havde rigeligt med plads. Man skulle kun medbringe håndklæder og sengetøj – og selv rengøring, skulle man ikke tænke på, når man rejste hjem igen (ikke at jeg beskæftiger mig med den slags, men i så fald måtte jeg jo have stået for at underholde Fidusen, mens min Mor og Far klarede rengøringen, og det slap jeg så heldigvis for).

Man må gerne medbringe husdyr mod et mindre gebyr, så selv Tosca – min helt egen kat – fik lov at komme med på tur.

Når man bor på Jesperhus’ campingplads eller i en af deres hytter, så får man også gratis adgang til badelandet og blomsterparken, når det bookes som en kombiferie.

Selve campingpladsen, hvor hytterne ligger, er rigtig hyggeligt indrettet med små veje, der er opkaldt efter de frugttræer, der er plantet langs vejen. Vi boede på Pærevej – men jeg kan godt afsløre, at min Far og jeg var på rov på både Blommevej og Æblevej 😉

Hver aften bliver der tændt et kæmpe bål, og så er der gratis snobrødsdej og pinde, så alle kan sidde og hygge med snobrødsbagning. Jeg satte naturligvis min Mor til det, mens jeg løb rundt og legede – og da hun langt om længe var blevet færdig, så fik jeg hurtigt spist de to, hun havde siddet og fiflet med.

Der var nogle store legepladser rundt omkring på campingpladsen og et indendørs aktivitetscenter med bowling, sportsbaner og en legeplads – og så var der vandland, et STORT plus for en vandhund som mig.
Fælles for det hele er, at når man først har betalt for at bo på pladsen, så er det hele ganske gratis (et STORT plus i min Fars bog 😀 ).

Jesperhus har fået Jungledyret Hugo som maskot – så Hugo og hans venner lavede flere gange et fint show på scenen, og man kunne også være heldig at møde dem rundt omkring på pladsen, hvor man kunne få et lille kram af dem.
Jeg havde allerede stor erfaring med den slags fra min ferie i Tyrkiet, så jeg var ret stor fan af ham Hugo.

Vi nåede både at være i Jesperhus et par dage med solskin og en dag med øsende regn – og der var MASSER af ting at lave i begge slags vejr, men det kræver altså et indlæg helt for sig selv (i al beskedenhed, så var der nemlig så mange fantastiske billeder af mig i gang med de forskellige ting, at jeg havde svært ved at vælge) -så det følger i løbet af de næste par dage.

Min Mor har dog lige oplyst mig om, at Jesperhus har åbent hele efterårsferien, hvor der er en masse skæg og ballade, og man oven i købet kan få helt op til 1000 kr i rabat ved at booke online nu – så måske det var værd at overveje 🙂

Min Mor plejer altid at afslutte sine indlæg med at oplyse, hvad hendes outfit består af, så det må jeg også hellere gøre 😛 :

Trutten: Polo: Ralph Lauren -.- Strik: Ralph Lauren -.- Shorts: Zara -.- Strømper: COS -.- Sandaler: Angulus

Fidusen: Hue: Poppy Rose -.- Bodystocking: Mini a Ture -.- Bukser: Poppy Rose

Kys kys,


del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *