Trutten tester: Stockmar bivoksfarver fra CreaKids

creakidsstockmar

Reklame – Produkterne har jeg fået tilsendt gratis, men derudover har jeg intet modtaget for at skrive dette indlæg.

Så lykkedes det mig endelig at få tiltusket mig lidt computertid igen (jeg har taget kattens madskål og drysset tørfoder ud over hele stuen, så min Mor har noget at give sig til, hæ!).

For et stykke tid siden, fik jeg af en sød dame fra CreaKids lov at vælge en ting fra deres butik – sikke et tilbud!

Jeg har hørt, at damerne bliver helt bløde i knæene, hvis man er den kreative type – så jeg tænkte, det ville være en god idé at udforske den side lidt mere.

Jeg har derfor fået en æske Stockmar bivoksfarver.

De er ret smarte, fordi de er lavet som små blokke – og derfor kan de godt tåle en del hårde slag, at blive tabt på gulvet – og så er de også lidt nemmere for mine små, buttede fingre at holde om i stedet for de der almindelige runde farver.

De er helt giftfri, så man kan sagtens putte dem i munden uden at risikere, at der ryger en masse farlige ting med – det testede jeg selv op til flere gange – det er nemlig hårdt arbejde, sådan at være TesterTrut, og jeg tager mit job særdeles seriøst.

Min mor siger, at hun anbefaler, at man anskaffer sig nogle store stykker papir – i hvert fald hvis andre, som mig, har lidt store armbevægelser, når man skal kreere kunst på højt niveau.

Jeg har allerede afprøvet farverne rigtig mange gange – og selv min far synes det er sjovt at sidde og male med dem, som du måske kan se på billederne 😛 . De er et kæmpe hit og passer perfekt til min alder (jeg har brugt dem, siden jeg var ca. 1 år).

CreaKids har en masse andre lækre ting til kreativ leg – og de er altså rigtigt søde, dem der sidder inde bag skærmen og sender de produkter af sted, som du har lokket din mor til at købe 😉

Du kan finde mine farveblokke lige her

Kys, kys,

truttensignatur

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *