Kagefest til ære for mine tasker

Sidste forår - inden jeg blev gravid og nogens mor, holdte jeg en kagefest til ære for to nye Balenciagatasker - Hektor og Viola. Hektor er desværre sidenhen flyttet til et nyt hjem (faktisk tror jeg nok, at han er havnet hos Ditte fra Velvet Snow), men Viola har jeg stadigt, og hun bliver flittig brugt. Festen var inspireret af en scene fra Sofia Coppolas film, Marie Antoinette.

kageplanche

Sidste forår – inden jeg blev gravid og nogens mor, holdte jeg en kagefest til ære for to nye Balenciagatasker – Hektor og Viola.

Hektor er desværre sidenhen flyttet til et nyt hjem (faktisk tror jeg nok, at han er havnet hos Ditte fra Velvet Snow), men Viola har jeg stadigt, og hun bliver flittig brugt.

Festen var inspireret af en scene fra Sofia Coppolas film, Marie Antoinette.

Alle medbragte derfor enten champagne eller kage – og så havde min søde kæreste fremskaffet de fineste pinke champagneglas lavet af Louis Vuitton for Moët & Chandon.

Festen fortsatte på SORT, en fantastisk natklub her i København som desværre ikke længere eksisterer. På daværende tidspunkt fik man sin egen personlige GoGo danser, hvis man havde købt et bord for aftenen – og eftersom jeg kendte én af bagmændene, fik vi vores eget bord med en mandlig GoGo danser 😛

Det var en skøn aften, som absolut var en Balenciagataske værdig!

kagefestoutfit

To gamle outfitsbilleder, hvor man kan see hhv. Viola (til venstre) og Hektor (til højre) i aktion.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *