Anbefaling af en god sandkasse

god sandkasse

Når solen kaster sine varme stråler gavmildt omkring sig, så er vi i den grad også rykket udenfor, og nyder sommervejret så snart vi overhovedet kan slippe afsted med det.

god sandkasse

Lige ved vores terrasse har vi fået en god sandkasse –mere præcist denne model – til vores 2-årige søn. Han elsker at sidde og nusse i sandkassen, og det er faktisk også en af de ting, som vores to ældste børn oftest kan lokkes med til, når de leger med ham ♥

Han fik sandkassen i julegave forrige år, hvor jeg brugte relativt langt tid på at researche mig frem til, hvilken sandkasse er bedst, og nu har vi så gennem det seneste halvandet år haft den i brug, så jeg har kunnet konstatere, om det nu rent faktisk også er en god sandkasse – og derfor tør jeg godt at anbefale den videre til jer!

  • Mit første kriterium var at det skulle være en sandkasse med låg! Vi har selv to katte, og der bor en masse andre katte i vores villakvarter, og jeg vil simpelthen ikke risikere, at de begynder at bruge sandkasse som kattebakke.
  • Dernæst skulle det være en god sandkasse i træ – eller i hvert fald som minimum et trælignende materiale som fx komposit. 
    Af både miljømæssige årsager – og også æstetiske 😉 havde jeg ikke lyst til en sandkasse i farvestrålende plastik.
  • Den skulle også gerne have en så nogenlunde passende størrelse, så hans søskende kunne lege i den sammen med ham -eller en af vi voksne.
  • Sidst men ikke mindst skulle den være pæn! – og der findes altså forbavsende få flotte sandkasser taget i betragtning at de stort set altid er placeret et centralt sted, og at man bruger alverdens tid og penge på at shine sine udeområder op.

Jeg endte med denne model, som faktisk er en sandkasse, der opfylder alle kravene på min ellers semiomfattende liste 😉

Nu har han brugt den i snart halvandet år, og den er et kæmpe hit! – vi undgår, at kattene bruger den som toilet, fordi den let kan klappes op og samen igen efter brug. Den holder sig fint trods det danske klima, og så er den faktisk stor nok til at vores søn kan sidde i den sammen med sine to søskende eller en af vi voksne.

Han har brugt den året rundt, og selv i snevejr sad han trofast og lavede snekager deri 😀 Om sommeren plejer vi at sætte en parasol hen over den, så han ikke sidder så udsat i solen, og hvis ikke det er så lunt, så er det nemt at fjerne parasollen, så han kan have det dejlig lunt, og så sandet ikke er alt for vådt at lege med.

Han har efterhånden en del forskelligt sandlegetøj – du kan finde et kæmpe udvalg af det lige her.

Vi lagde ud med denne startpakke, som er fantastisk, hvis man ikke har så meget sandlegetøj, fordi der stort set er alt, hvad man kan få brug for. 
De her vafler er også et stort hit herhjemme, hvor der i stor stil bliver langet isvafler hen over sandkassekanten, og så er vi nødt til at have den her, som han prøvede et andet sted i ferien og knuselskede.

Er sandkassen mon også et af de helt store hits hos jeres 1-3 årige hjemme i haven? 😀 Jeg faldt lige over dette gamle indlæg, hvor min nu 10-årige datter også slår sig løs i en sandkasse.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *