Pink Pailetter i en Coronatid

Puha altså, bedst som man troede, at vi endelig havde fået lagt 2020 bag os og kunne se frem mod lysere tider, så blev vi lige slået hjem igen. Sådan rent bogstavligt endda.

Hvis nogen for et år siden, da vi sad i samlet flok og skålede det nye år ind, havde fortalt os, at mundbind og håndsprit ville blive allemandseje, at skolerne ville være lukket ned, at butikkerne blev tvangslukket – og at der rundt i gadebilledet ville hænge store reklamer der husker på at lade være med at kramme og give hånd – så havde vi nok næppe troet det. 
Og alligevel står vi her i dag og har på en eller anden vanvittig måde fået os indordnet, så det er gået rundt og blevet normal hverdag, selvom det for et år siden nærmere ville ligne serier fra en dystopisk fremtidsfilm…

Men det er jo også det fine ved vi mennesker, vi tilpasser os, vi indordner os og vi klarer de udfordringer der kommer – og så ser vi i den grad frem til lysere, lettere tider, som forhåbentlig ikke er alt for langt ude i fremtiden.

Og netop derfor, så har jeg simpelthen valgt at mit første køb her i 2021 skal være en pink pailletkjole (reklamelink). 
Det er muligvis verdens mest upraktiske køb lige nu, hvor jeg ikke aner, hvornår jeg igen kommer til at mødes med nogen udenfor min egen matrikel, men til gengæld er det festligt, og det trænger jeg altså til!

Jeg håber på at kunne iføre mig den til min 40 års fødselsdag i august i selskab med en flok dejlige veninder – men indtil da, så får den lov at hænge fremme i soveværelset, så den kan minde mig om de lysere tider, vi forhåbentlig snart går i møde ♥

Kjolen kan købes lige her (reklamelink) – og den er faktisk også på tilbud i en sort udgave. Jeg har den i str. 36, men den er en smule stor i størrelsen, så jeg kunne nok faktisk godt have taget den i en str. 34 i stedet.

Og ja, billederne er taget med selvudløser og selfielys herhjemme – nød lærer åbenbart lockdownramt blogger at ty til de ting 😛

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *