Vores julekagebord anno 2020

kähler juletallerken

Vi har fået en ret hyggelig tradition med at lave et julekagebord som enten serveres den 23 eller 24 alt afhængig af, hvad vi har af planer og hvornår vores gæster kommer.

Andre år har jeg lavet cupcakes med tranebær og brunkagekrydderier – en anden gang havde jeg lavet et kæmpe fad med forskellige chokoladetrøfler, og så er der naturligvis altid juleslik og småkager i rigelige mængder.

I år var vi bare vores dejlige lille familie – vi har af naturlige årsager skruet fuldstændig ned for vores planer denne jul. Vi holder altid juleaften herhjemme – og i år får vi besøg af Farmor og Farfar – men alt derudover har vi altså droppet i år. Derfor har vi i dag også bare hygget herhjemme – og blot fordi vi ikke har gæster, så skal vi altså ikke gå ned på kage!!

julekage

Nogle af produkterne er en gave fra Kähler

I år har jeg lavet juleudgaver af to gamle kendinger; verdens bedste gulerodskage forklædt som et fint snelandskab, og min gode brownie med fine nissehuer.
Gulerodskagen har jeg lavet præcist som jeg plejer udfra denne opkrift på gulerodskage og så har jeg lavet chokoladejuletræer på et stykke bagepapir, som jeg har sat op rundt i kanten, da chokoladen var stivnet – og julebrownien er der en opskrift på her.

julestel kähler hammershøi

kähler julestel hammershøi

Jeg har dækket op med Kählers fine nye hammershøi julestel som er tegnet på Hammershøi stellet. De afdæmpede farver, de fine streger og Hammershøi enkle design ❤️

Det gode er, at vi har Hammershøi stellet i forvejen, så det kan vi nemt supplere op med, indtil vi engang får hele Hammershøi julestellet fra Kähler. Og så er tanken egentlig, at vi hvert år til den 1. december finder Kähler julestillet frem og bruger det til hverdag i hele december.

Er jeg den eneste, der er faldet fuldstændigt for det nye Hammershøi julestel?

Du kan bl.a. købe julestellet her (reklamelink) – eller i denne webshop (reklamelink).

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg er også helt vild med det, og ville egentlig have foræret mig selv en kop fra stellet til at starte på, men den var simpelthen udsolgt alle steder jeg kiggede.

    • Ja jeg ved det faktisk godt, for vi ønskede os en del fra det i julegave, men vores familie har også sagt, at det var umuligt ag opdrive 😏
      Lad os satse på at det er hjemme igen her til januarudsalget 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *