Gode julekalendere til børn

julekalendere til børn

Nu er der efterhånden ikke mange dage tilbage til den 1. december, hvor første låge i julekalenderen skal åbnes, og hvor nedtællingen til juleaften for alvor går i gang.

Herhjemme har vi faktisk nedtælling til den 1. december også – så vi mangler egentlig en julekalender til julekalenderen 😉

julekalendere til børn

Jeg ELSKER julekalendere, og derfor er det selvsagt også en vigtig del af vores juletradition herhjemme. De to ældste børn har i mange år altid fået en julekalender med Kinder chokolade. Den er en kæmpe favorit hos dem begge, men de seneste to år har min datter valgt selv at spæde i kassen, så hun kunne få en Johan Bülow i stedet 😀 – den køber jeg også ALTID selv. Et enkelt år var jeg for sent ude med bestillingen, og så var de udsolgt overalt, så i år bestilte vi dem allerede i oktober 😀

Som et supplement til deres chokoladejulekalender, har de også ofte haft en anden ved siden af. Sidste år havde min datter en LOL Surprise julekalender, som var et kæmpe hit. De har haft fra LEGO, Playmobil og flere andre mærker – og det er altid hyggeligt at se frem til, når de kommer hjem om eftermiddagen.

Her er nogle af de julekalendere, som vi har haft overvejet i år. Jeg har primært gået efter dem, man måske ikke helt kender på forhånd, og det er en god blanding til både store og små børn ♥

 • Tinti Julekalender
  • Vi elsker de fine badeprodukter fra Tinti, som altid gør karbadet til en fest herhjemme. Produkterne er 100% fri for skadelig kemi, og man kan både få badebomber, tabletter til at farve vandet, knitetabletter osv. 
   Det vil uden tvivl være et hit hos især min søn på knapt 2 år med sådan en julekalender. Du kan købe den lige her til 250 kr og med fri fragt (reklamelink).
 • LOL Surprise julekalender
  • Det er min datter på 9 års højeste ønske ift en julekalender i år. Hun havde virkelig overvejet selv at købe den, men har nu i stedet besluttet sig for at ønske sig den i julegave og så gemme den til næste år 😀
   Den indeholder en dukke og så alverdens tilbehør til dukken, som kun kan fås i kalenderen. Den koster 350 kr og kan købes lige her (reklamelink).
 • Funko POP julekalender
  • Det kan godt være lidt svært at finde en julekalender til en gamerglad tweendreng, som ikke længere gider legetøj. Men både hos min søn og hans venner er Funko POP figurerne et kæmpe hit. Det er i bund og grund bare nogle figurer som de samler på, og som laves med fx både Harry Potter, Marvel, Fortnite, Overwatch, Game of Thrones osv. 
   De har også lavet julekalendere med figurerne. De er udsolgt de fleste steder, men de kan stadigt findes her (reklamelink).
 • Gurli Gris julekalender
  • Den her julekalender mener min datter bestemt at vi skal have til lillebror på snart 2 år, så hun kan læse højt for ham hver dag – og det er da næsten ikke til at stå for 😉
   Det er en julekalender med 24 små Gurli Gris bøger, som nok især i høj grad appellerer til de små i familien. 
   Den koster 200 kr og kan bl.a. købes her (reklamelink).
 • Mamameo legemad julekalender
  • Det her er en genial idé, som nok egentlig mest er en pakkekalender fremfor en julekalender. Mamameo som er kendt for at lave legemad i træ, har lavet en julekalender med mad til legekøkkenet hver dag i december frem til juleaften.
   Min søn fik en masse legemad sidste år i julegave, så han mangler ikke rigtig noget på den front, men ellers havde det været oplagt. Den koster 700 kr og kan købes her (reklamelink).
 • Our Generation julekalender
  • Jeg har tit skrevet om Our Generation her på bloggen, og med god grund. Det er simpelthen den mest fantastiske serie af dukker hvor der er så meget lækkert tilbehør, at det stadigt er sjovt at lege med dukker længe efter, man ellers typisk ville stoppe med det. Denne isvogn har fx været et kæmpe hit herhjemme. 
   De har lavet en julekalender, hvor hver låge indeholder tilbehør til Our Generation dukkerne med jule- og vintertema. 
   Så har dine børn nogle af dukkerne, så kan jeg nærmest garantere dig, at denne julekalender vil være et kæmpe hit.
   Den koster 400kr og kan bl.a. købes her (reklamelink).
 • Forskerfabrikkens Julekalender
  • Den her er intet mindre end genial, og desværre har jeg først opdaget den så sent, at vi ikke manglede flere julekalendere herhjemme i år. 
   Det er en julekalender med 24 forsøg og eksperimenter til nysgerrige børn. Især min søn har flere gange fået nogle æsker med den type forsøg i julegave, og de har altid været et kæmpe hit. Han har lavet vulkaner med bagepulver, selvlysende slim og gravet fossiler ud af sten.
   Den koster 750 kr (man kan også få en til hver anden dag, som er lidt billigere) og kan købes lige her.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *