En lille status herfra; Sommerferie, skolestart og vuggestuestart

Sommerferien sænkede sig over min lille familie, og før jeg næsten fik set mig om, så var den slut igen.
Vi har nydt det i fulde drag – alle 3 børn har været hjemme hos mig i alle 6 (7?) uger, og min mand har joinet os i hans 3 ferieuger.

Vi har været endnu et besøg på Bornholm, nu for 3. gang på et år, og selvom vejret denne gang ikke helt var med os, så er der ikke nogen tvivl om, at vi efterhånden har et helt specielt forhold til den smukke solskinsø.

Ellers har vi været på familievisit på Fyn og Jylland, en tur i Fårup Sommerland og så har vi i den grad nydt vores egen have herhjemme.

Vi har forberedt os og ladet op til afslutningen på ferien. Den varslede nemlig opstart i vuggestue for mindstebarnet – noget som hverken ham eller jeg vist var helt klar til, men som på den anden side nok skal blive rigtig godt, når vi lige er ude på den anden side. Han er 21 måneder nu, og jeg føler virkelig, at jeg har proppet så megen tryghed og omsorg i hans kuffert, som jeg overhovedet har haft mulighed for, og jeg er helt overbevist om, at det kommer ham til god gavn, når han skal ud at opleve verden uden mig ved hans side ♥

Derudover er begge børn også begyndt i skole igen, og for den enes vedkommende er det efterhånden snart et år siden, der sidst har stået skole på programmet (det har jeg uddybet en smule her).
Det er derfor ikke uden kæmpestore sommerfugle i maven og en gigantisk portion nervøsitet, at vi står på sidelinjen og kigger på, mens vi holder vejret og håber på det bedste.

Lige nu er vi primært der, hvor der bliver taget 1 skridt frem og 2 tilbage, og hvor vi går og overvejer, om det mon overhovedet er det rette sted, og hvis ikke, hvad i alverden gør vi så?!…
Noget af det sværeste ved at have fået store børn er netop følelsen af, at man ikke længere kan træde ind og fjerne dem fra de vanskelige situationer, men at man er nødt til at lade dem klare det selv, mens man hepper og trøster, når der er mulighed for det.

Så det er i sandhed tiden til store forandringer i vores familie, men jeg håber og tror på, at vi alle lander godt på den anden side ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Vi har også haft en periode hvor vores ene barn ikke trives i skolen og derfor var ret meget hjemme, dernæst helt hjemme indtil vi fandt den rigtige skole og skiftede dertil. Det er heldigvis gået over al forventning derefter og det håber jeg også at det gør for jer. Lyder til at I har godt styr på livet selvom det er hårdt til tider. 🙂

  • Jeg hepper på jer og på, at det kommer til at gå godt. Det er nemlig SÅ svært, når de bliver tilpas store til selv, at skulle prøve tingene af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *