Aperol Spritz ispinde vil være et sikkert hit til dine sommerfester og gæster!
Aperol Spritz må vist næsten være den mest hypede og instagrammede cocktail lige nu – og den er altså også både god og flot! Den traditionelle opskrift på Aperol Spritz bør man næsten ikke afvige fra – den er nemlig helt perfekt afstemt mellem bittert og sødt, og den er altså noget nær den helt perfekte cocktail til en lun sommerdag.
Men men men… det betyder ikke, at en Aperol Spritz ikke kan nydes på andre måder… hvad siger du fx til en Aperol Spritz is – Aperol Spritz på pind simpelthen 😉 Jeg lover dig, de smager godt – og så er den orange farve simpelthen så fantastisk flot, at man næsten (også kun næsten) ikke nænner at spise dem.
Jeg har allerede nået at lave adskillige portioner, som vores søde naboer velvilligt har ageret smagspanel for, indtil jeg fandt den helt rigtige kombination, som også egnede sig til at blive frosset ned.
Du kan med fordel lave dem i god tid, fjerne dem fra formene og lægge dem i en plasticpose i fryseren, så du har mange flere på lager, end der lige kan være i dine isforme. De ryger nemlig hurtigt, når først solen skinner 😉
Så kan du evt. lave disse lækre alkoholfri astronautis til dine børn, så de ikke føler sig helt forbigået i sommervarmen, mens de voksne spiser Aperol Spritz ispinde 😉

Aperol Spritz ispinde
Equipment
- Isforme
- Ispinde
Ingredienser
- 2 dl Aperol
- 3 dl Prosecco Eller hvidvin
- 1 dl Sukkersirup Bland 1/2 dl sukker med 1/2 dl kogende vand og rør indtil sukkeret er opløst
- 1 stk Økologisk appelsin Brug saften og riv skallen af
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne og hæld det i isforme. Efter ca. en halv time i fryseren sættes ispindene i, og derefter fryses de gerne i min. 12 timer.
Noter
