Smagens Time – Forbudt for voksne!

Smagens Time er et helt fantastisk arrangement (hvis du spørger mig!) som er arrangeret af Meyers Madhus, men hvor en lang række forskellige restauranter efterhånden deltager.

Konceptet er, at denne ene dag om året, så åbner en række fine restauranter dørene op for børn – og kun for børn! I år afholdes det den 29. oktober 2019 i flere byer rundt om i landet.

Her kan børnene sidde i smukke omgivelser og nyde en lækker 3 retters menu præcist som når vi voksne er ude at spise fint – men her er det altså uden forældrene.

De seneste par år har jeg helt misset billetsalget, men i år huskede jeg det – og jeg vil også lige give tippet videre herinde, for der er nemlig stadigt billetter at få til en lang række af stederne.

Jeg elsker tanken om at mine to ældste børn skal ud at spise sammen – at de skal sidde og konversere med hinanden i halvanden time uden vores indblanding, og at de får serveret en menu, som de på ingen måde selv har valgt. 
De kommer uden tvivl til at hygge sig helt vildt, og det sker nærmest stort set aldrig, at de to laver noget alene sammen helt uden deres forældre ♥

Du kan finde alle billetterne lige her – det afholdes både i en del byer rundt om i landet og koster 165 kr pr barn.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *