Et tip til en familieudflugt – et fantastisk udkigstårn i Haslev

Tårn i Haslev ved Camp Adventure

Information om pris og adresse på det nye tårn i Haslev på Sjælland

Kan man have barnevogn med i skovtårn på sjælland

Via en af min datters gamle børnehavevenner blev jeg opmærksom på en ny attraktion, der er åbnet i Haslev en lille times kørsel fra København. Det er et kæmpe tårn – ja vel en form for udkigstårn som er arkitekttegnet og simpelthen en kæmpe oplevelse.

Skovtårnet i Haslev på Sjælland ligger i Camp Adventure, som vist er en form for klatre- og svævebanepark (noget de to ældste virkelig gerne vil tilbage en anden dag for at prøve), og bare synet af det er næsten køreturen værd!

Du starter med en gåtur gennem den smukke nyudsprungne bøgeskov – og der er bygget en trærampe, du går på, så det er intet problem hvadenten du er gangbesværet, sidder i kørestol, har små usikre fødder eller du medbringer en barnevogn. Efter en lille kilometers gåtur, kommer du hen til selve tårnet, som er 45 meter højt, men som er bygget, så du går i spiralform mod toppen, så det dermed hverken er svært at gå, eller virker lige så frygtindgydende, som det ellers godt kan lyde til.

Tårnet er bygget på en måde, så bøgetræerne vokser op inde midt i tårnet, og det giver den smukkeste effekt, når du står i 45 meters højde og er omgivet af de smukke grønne træer.

Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer på pladsen, når du ankommer, men jeg vil klart anbefale, at I laver en madkurv og medbringer selv i stedet. Der står bænke rundt omkring i naturen, hvor I kan slå jer ned – og for at være helt ærlig, så var maden både dyr og dårlig, så det kan ikke anbefales.

Tårn i Haslev ved Camp Adventure

Vi havde jo en lille baby med, og det fungerede som sagt fint med barnevognen op og ned i tårnet. Derudover er der en gammel stald, der er omdannet som café, og her kunne jeg fint sætte mig ind og amme, da vi kom ned fra tårnet ♥

Entréen til tårnet, er også lige i overkanten; det koster 150 kr pr person (børn under 6 år er gratis) og derudover skal man også betale 50 kr for parkering – og stedet ligger altså så langt ude i skoven, at man ikke kan parkere andre steder desværre.
Hvis I allerede på forhånd ved, at I skal af sted, så kan I dog spare 25 kr pr billet ved at købe dem online lige her.

Men var det så pengene værd med den tur i udkigstårnet i Haslev? JA! Det var det helt sikkert – havde vi medbragt maden hjemmefra, så havde turen kostet os 650 kr, og vi brugte altså en del dejlige timer både i skoven og på vej op og ned i tårnet. Det blev til mange gode snakke med børnene undervejs – om byggeprocessen, naturen, udsigten osv.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *