Vores invitationer til barnedåb

Hjemmelavet invitation til barnedåb

Hjemmelavet invitation til barnedåb

Jeg har sådan glædet mig til at vise vores hjemmelavede invitationer til barnedåb, men med en baby i favnen døgnet rundt, kræver det en smule ekstra koordinering at få postet indlæg her på bloggen 😉

Det har selvsagt også krævet en del øjeblikke ved computeren hist og her for at få lavet invitationerne, men jeg synes selv, det har været alle anstrengelserne værd – de er nemlig blevet præcist som jeg havde forestillet mig ♥

Faktisk er de lavet på helt samme måde som invitationen til vores to andre børn – og for 8 år siden viste jeg min datters invitationer til barnedåb frem lige her.

De er lavet i et billedredigeringsprogram – jeg har brugt Gimp, som er ganske gratis og fungerer fint til de mere basale behov.

Jeg har lagt et billede af Kastelskirken, hvor han skal døbes, ind øverst, og tre billeder af ham selv ind nederst. Der efter har jeg indsat et vandmærke hen over invitationen, og til sidst det blå bånd med hans navn på (som altså ikke er Spilloppen ude i den virkelige verden ; ).

Med de andre to børn, fik jeg trykt invitationerne på et stykke lækkert tykt A5 papir – på bagsiden var der samme farve som båndet med navnet, og så stod al teksten til invitationen med hvidt.
Denne gang har jeg dog desværre været ude i så sen tid, at jeg ikke kunne nå at få dem trykt og sendt med posten.
Samtidigt syntes jeg, det ville være en lidt halvtam løsning bare at sende en mail med en invitation, så jeg valgte i stedet at sende den af sted via Paperless Post. Der har de en masse færdiglavede inviationer, man kan tilpasse – men der er også mulighed for at uploade sit eget design, hvilket jeg gjorde. Der kan man endda vælge en kuvert og frimærke, der passer til i farven – og når folk klikker på kuverten, åbnes den, kortet kommer op, og så kan man klikke for at vende kortet om.

Jeg synes selv, det var et ganske fint alternativ til en fysisk invitation, men det ærgrer mig stadigt, at jeg ikke nåede at få dem trykt – så jeg overvejer at trykke et par stykker, så jeg i det mindste har et eksemplar til min søns mindekasse – han skal da ikke snydes, når de andre har det 😀

Barnedåben er allerede på søndag, og jeg brygger allerede på et indlæg med vores tanker og planer for dåben ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *