Den Lille Kulturnat 2019 – Kulturnat i børnehøjde

Foto: Maria Sattrup / Sattrup & Høst

Som noget ganske nyt får børnene her i 2019 deres helt egen kulturnat i København – Den Lille Kulturnat– og jeg synes ganske enkelt, det er et helt forrygende koncept.
Jeg har altid været glad for Kulturnatten i København, og før jeg fik børn deltog jeg altid i nogle af de mange spændende arrangementer. Da min søn var helt lille var han såmænd også med – men det var altså mens han stadigt var så lille, at han bare sov i barnevognen og nemt kunne fragtes rundt, selvom det var langt over hans sengetid.

Nu hvor mine (to ældste) børn efterhånden er blevet så store, at de godt kan holde sig længe vågen, har jeg overvejet, om vi skulle tage af sted igen. Men ærligt, så synes jeg, der er alt for mange mennesker – og selvom flere af arrangementerne i den grad også tiltaler mine børn, så er det stadigt ikke helt så børnevenligt, at vi har kastet os ud i det.

Derfor er Den Lille Kulturnat også lige noget for os – den kommer til at indeholde et væld af sjove og spændende begivenheder, men alt i børnehøjde og på et mere børnevenligt tidspunkt.

Det finder sted for allerførste gang den 15. marts kl 16-21, og der vil udelukkende være ting for børn i alderen 2-5 år samt 6-12 år. Billetterne kan købes i 7-Eleven og koster 85 kr pr voksen – og så må man gratis medbringe 4 børn under 12 år.

Programmet offentliggøres først den 1. marts og kan til den tid findes lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *